Frisør Værløse - Guide til de bedste frisørsaloner

Håret er, for mange af os, en stor del af vores udseende og personlighed, så når vi skal have studset spidserne eller prøve en ny frisure, er det vigtigt, at vi føler os hørt og set af vores frisør i Værløse. Vi har fundet et udpluk af de bedst bedømte frisører i byen, så du kan vælge den, du føler dig mest tryg ved.

Du kan også læse vores guide til det bedste glattejern, krøllejern eller den bedste hårtørrer

De bedst bedømte frisører i Værløse 2023

Der findes en masse forskellige frisørsaloner at vælge mellem, rundt i byen. Så det er bare med at finde den salon eller frisør, du er mest tryg ved, og hvor du får den bedste behandling og resultat til en pris, der matcher dit budget.

Leder du efter en frisør Holbæk, Hillerød, Køge eller Roskilde?

Salon Nova på Ballerupvej

Dette er en af de mest fremtrædende frisørsaloner i Værløse, som har eksisteret siden 2014. Denne frisør er kendt for sin eksklusivitet uden overflødige omkostninger. Personalet er alle uddannede frisører med stor erfaring, hvilket skinner igennem. 

De går meget op i at give deres kunder en god oplevelse med høj kvalitet og gode produkter. Udover klip af alle aldre og køn, så tilbyder de også forskellige former for hårfarvning samt farve af bryn og vipper. Du kan altså få ordnet flere ting, når du besøger denne salon.

Adresse: Ballerupvej 7, 3500 Værløse

Hårspidserne - Frisør Værløse for hele familien

Denne frisørsalon har gennem mange år haft en fast plads på Bymidten og er et sted, for hele familien. De har kunder i alle aldre fra 0-100 år og har mange loyale kunder. De består af et team på 5 dygtige frisører, der tilbyder alt fra herre- og dameklip til børneklip, farvning og striber, permanent samt bryn og vipper. 

Det er en frisør, der befinder sig i en moderat prisklasse, hvor de fleste kan være med. Stemningen er super hyggelig og imødekommende, og du kan føle dig helt tryg, når du sætter dig i stolen. Du skal helt sikkert forbi denne frisør, eller os selv, når du skal til et event koordineret af Brammers.

Adresse: Bymidten 106, 3500 Værløse

ECO by My - Det miljøvenlige valg

Hvis du, ligesom indehaveren af denne salon, går op i økologi og miljøvenlige produkter, så er dette et oplagt sted for dig at gå til frisøren. Du er garanteret, at der udelukkende anvendes miljøvenlige produkter, hvilket også kan være en fordel, hvis du, eller nogen i din familie, har allergi. Læs eventuelt også om frisør Vejle lige her på siden.

De tilbyder alt fra børneklip til herre- og dameklip i forskellige formater. Priserne er i den lidt højere ende, men til gengæld får du behandling af professionelle frisører med produkter i god kvalitet.

Se også nyhederkøbenhavn hvor vi bliver nævnt, find også gode tilbud på dine-tilbud.dk 

Har du heller ikke overskuddet til at lave mad, så find inspiration på takeawaykoebenhavn.dk

Adresse: Bymidten 56D, 3500 Værløse