Damefrisør København

Leder du efter en damefrisør i København? Skal du have klippet, farvet eller sat dit hår op? Vi står klar til at kunne hjælpe dig med dit look. Book en tid hos Frisør Koch i dag.

Damefrisør Frisør Koch i København

Hos Frisør Koch er du altid velkommen, når du mangler en damefrisør. Vores hyggelige omgivelser gør at du kan føle dig til rette i vores frisørsalon i København. Alle frisører har en fire-årig frisøruddannelse, og er specialiseret i at dameklip.

Hvis du efterspørger et nyt look, få tilpasninger eller farvning af håret, er du kommet til det rette sted – Frisør Kochs frisører kan det hele.

Uanset om du besøger os for den månedlige klipning og studsning eller har lyst til en større forandring i form af farvning eller permanent, vil vi altid sætte god tid af til dig, så du hele vejen igennem vil føle at dit hår bliver taget hånd om hvor vi gør brug af produkter og hårpleje af højeste kvalitet.

Se vores arbejde

De bedste produkter

Hos Frisør Koch i København gør vi en dyd ud af udelukkende at bruge de bedste produkter inden for hårpleje. For at håret skal holde sig sundt samtidig med, at farvingen og stylingen får det bedste resultat, er det vigtigt at bruge gode produkter. Forskellige hårtyper og hovedbunds-problemer kræver nemlig forskellige typer af produkter.

Vores dygtige frisører vil i løbet af din frisørtid, altid rådgive dig i de produkter og hvordan du bedst plejer håret og styler din nye frisurer når du kommer hjem.

Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det vi tilbyder og priserne på dette på vores hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende klipning eller pris kan du altid ringe på +45 33 12 75 10.

Udover alle former for klipning, farvning og permanent, tilbyder vi i salonen også håropsætninger og brudeopsætninger inklusiv prøveopsætning. Derudover tilbyder vi også retning og farvning af bryn og vipper samt voksbehandling af næsehår. Vi ønsker at din tid hos Frisør Koch i København, skal være et tiltrængt afbræk fra hverdagen, fyldt med pleje og wellness.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Hyggelig damefrisør i København

Vi kan sammen finde ud af hvad den ideelle frisurer er til dig ud fra din ansigtsform. Hvis du har nogle ønsker til din frisure, kan du altid byde ind. Vi deler ud af vores erfaring og faglige viden, så du kan være i trygge hænder hos Frisør Koch.

Når du forlader Frisør Koch, ønsker vi at du går herfra med en stor tilfredshed og en mindeværdig oplevelse rigere. Vi stræber efter, at du gennem hele behandlingen føler dig hørt og står tilbage med et resultat, som du er fuldt ud tilfreds med og som vil holde sig pænt i lang tid.

Bestil tid til vores damefrisør i København

Vi kan hjælpe med alt ting, når det gælder klip, farvning og opsætning. Så hvis du står og skal til et arrangement – enten bryllup, fest, rund fødselsdag, så kan du booke en tid til damefrisør i København hos Frisør Koch.

Besøg os på Skindergade 37 i hjertet af København og oplev på egen hånd at blive taget godt imod af vores dygtige frisører, som altid vil møde dig med et smil og en god oplevelse.

Mød dine frisører