Mød vores personale

For os er det ikke kun frisuren, der er vigtig. Det samme er det gode personale, så du altid kan føle dig godt tilpas.

Mød teamet bag Frisør Koch

Vi er et blandet team i salonen, der består af 7 unge og ældre frisører. Vi har alle den fire-årige frisøruddannelse og er derfor specialister inden for både herre- og damehår. Frisørpigerne er specialister i farver og udvikler sig hele tiden, så de kan følge med på moden.

Vi går meget op i at lytte til vores kunders ønsker, men vi er heller ikke bange for at give vores faglige viden og give vores mening til kende. I vorees frisørsalon, vil I altid blive mødt med et stort smil og god stemning.

Isa

Isa er den femte generation af familiens frisører og er derfor også den yngste i vores familiedynasti. I 2015 færdiggjorde Isa sin fireårige frisøruddannelse med en flot bronzemedalje og startede herefter i Frisør Koch i 2016.

Hun er ekspert indenfor både herre- og damebehandlinger og engagerer sig for innovation og udvikling i faget. Hendes inspiration for frisørfaget har hun fået fra både sin far Jan og farfar Jens Koch der har ledt salonen i mange år.

Jan

Jan er Jens’ ældste søn og er dermed den fjerde generation af frisører i familien Koch. Efter at han blev udlært ejede sin egen salon nogle år, og herefter kom han så ind i frisør Koch i år. Her har han tilbragt de sidste mange år og har været der lige siden skiftet!

Jan specialiserer sig indenfor herrehår og ved hvordan man skal svinge saksen i de korte lokker.

Jens

Jens, er tredje generation af familiens Kochs frisører Det var ham der overtog salonen, da den i 1988 fik sin plads inde på Skindergade. Han er salonens snakke chatol og er derfor altid klar med en god historie.

Jens har været i frisørfaget hele sit liv, hvor han blandt andet også har været dommer til diverse frisør konkurrencer. Jens er stadig til at finde i salonen, hvor han står med en stor del af de faste kunder vi har haft i mange år.

Anna

Anna har siden hun startede på frisøruddannelsen i 2011, været en del af vores team inde i salonen Hun kan lidt af det hele, da hun både er super dygtig indenfor herreklip, og farvebehandlinger.

Hun har et dejligt mind-set og er god til at kommunikere med kunderne for at opnå det ønskede look. Anna arbejder dog kun på deltid i salonen, da hun er startet på anden uddannelse, men ikke helt kan slippe frisørfaget.

Ask

Ask startede tilbage i 2016, og var tænkt som at skulle være vores eftermiddagshjælp, men er gået hen og blevet en fast inventar i salonen.

Han er uddannet frisør, men har ikke arbejdet som frisør i flere år og derfor står han ikke selv med de større behandlinger.

Trænger du til at blive klippet?

Ring eller book online

Mandag-torsdag: 09.00-17.30, Fredag: 09.00-18.00, Lørdag: 09.00-13.00, Søndag: lukket