Frisør Kochs historie

Vi har eksisteret siden 1927, og vi har siden da sørget for smukt hår til mange danskere.

Frisørsalon i København siden 1927

Det hele startede i 1927, da Frisørmester Willy Koch åbnede sin frisørsalon på adressen Vimmelskaftet 36.

Willy var en passioneret frisør der gik utrolig meget op i sit fag og det gjorde også at han flere gange deltog i mesterskaber både i landet men også på international plan. Frisørfaget ligger i blodet hos familien Koch og det resulterede i at næste generation, bestående af Elly Kate og Hans sluttede sig til butikken.

1955

I 1955 overtog den yngste søn, Hans butikken sammen med sin kone Ida. Og de fik travlt med nye og moderne look og trends, som verdenen aldrig havde set før.

I tresserne blev det moderne at mænd havde længere hår og det var ofte kvindelige frisører som klippede mænd. Det fangede Hans og Ida, og som en af de første saloner i landet, blev Frisørsalonen en unisex salon.

3. generation

Inden længe var 3. generation klar til at komme i butikken, men før det, tog Jens til London for at arbejde indenfor faget men i nye og spændende omgivelser.

I 1970 overtog Jens butikken fra sine forældre og havde en kæmpe erfaring med sig fra udlandet. Det nyeste trend og ideer som få andre havde.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmeldelser på

unnamed 1

1988

Men Hans var fortsat i butikken indtil han blev pensioneret i 1988. Det var her, Jens flyttede butikken til sin nuværende adresse, Skindergade 37.

Da Hans gik på pension i 1988, rykkede Jens Koch forrentning til Skindergade 37, hvor den stadig er idag.

Fem generationer

Jan Koch (4 generation) startede i 2003, og var med til at være en gøre salonen til en af de første saloner med er stort udvalg af produkter ( shop i shop) hvor han samtidig startede den første online shop med frisør produkter, Shampposhoppen.

Efter nogle år udvidede salonen sig til 3 etager. I 2016 startede Isa Koch som er 5 generation af salonen og er en stærkt del af teamet idag.

Salonen er ikke blot byens ældste, men vi er desuden blandt de bedst anmeldte i flere guides om København