Frisør i København

Leder du efter den bedste frisør i København til at klippe, farve eller gøre andet ved dit hår? Vores gode frisører hos Frisør Koch hjælper dig med hvad du har behov for. Vi har stor erfaring indenfor frisørbranchen.

Bedste dame- og herreklip i København

Hos Frisør Koch får du altid den bedste service. Vores frisører har en fire-årig lang frisøruddannelse, som gør at de er specialiseret i dame og herreklip. Udover dette, tager vores frisører løbende kurser og efteruddannelser, så vi hele tiden kan holde os opdateret på nye trends og teknikker, der kan give dig det bedste resultat hos en frisør i KBH.


Hos os kan du altid komme til, hvis du skal have klippet, farvet eller lavet behandlinger for dit hår.
Vores gode frisører vil altid stå klar til at hjælpe dig med at give dit hår en lækker opfriskning efter eget ønske, men kommer også gerne med vores egne tips og erfaringer på, hvordan vi kan give dit hår en større forandring, hvis dette ønskes.

Frisør KBH med mange års erfaring

Vi er en salon med mange års erfaring inden for frisørfaget, og vi var desuden den første frisørsalon, der tilbød et stort udvalg af produkter til vores kunder. Vi har derfor stor ekspertise i både hårprodukter og hårpleje. Forskellige hårtyper kræver forskellige produkter, det er derfor essentielt, at du investerer i den rigtige styling og plejning af dit hår. 

På den måde kan du sikre, at dit hår vil holde den ønskede struktur og frisure, så længe som muligt. Alle vores produkter er desuden nøje valgt med stort fokus på kvalitet og er derfor noget af det bedste, du kan finde på markedet og hos en god frisør København.

Vi tilbyder blandt andet produkter fra Revlon, Kevin Murphy, Moroccanoil og mange flere. Besøg salonen for at høre meget mere om vores udvalg af produkter, og hvilke der vil passe bedst til dig og dit hår.

Den bedste frisørsalon siden 1927

I 1927 åbnede Frisørmester Willy Koch sin frisørsalon på Vimmelskaftet i København. Vi er derfor en frisørsalon med mange år på bagen og som i mange år har kunne give københavnerne fantastisk hår. Sidenhen har salonen undergået flere generationskift, og den er i dag stadig ejet og drevet af familien Koch. 

 I 1955 overtog Willys yngste søn, Hans, butikken med sin kone Ida, og her gjorde de salonen til en af landets første unisex saloner. I 1970 overtog tredje generation af familien Koch salonen og flyttede derefter salonen til Skindergade 37.

 Fjerde generation af familien Koch startede i salonen i 2003 og gjorde salonen førende inden for hårprodukter, ved blandt andet at starte den første online shop med frisørprodukter. I 2016 startede Isa Koch, som er femte generation af salonen. 

 Vi er en frisørsalson, som altid har været på forkant med trends, og som ikke er bange for at prøve nye looks af. Det er nemlig vigtigt at vores kunder hele tiden har kunne tage del i de nye og spændende trends, som er opstået gennem tiden. 

 Flere af vores gode frisører har gennem tiden taget kurser og arbejdet i udlandet for hele tiden at holde salonen opdateret på, hvad der rører sig, inden for frisørfaget. 

 Når du træder ind i salonen, vil du opleve en hjemlig og behagelig stemning, da vi ser hele vores team som én stor familie, og derfor ønsker vi at give vores kunder samme følelse af samhørighed og ikke mindst hygge.

Læs mere om os

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Få god service med den bedste frisør i København

Lige så snart du træder ind i vores frisørsalon, bliver du taget godt imod af vores smilende frisører København og en god stemning.

Her kan du få forskellige behandlinger alt efter dine behov. Vi kommer med vores erfarne råd og meninger i forhold til, hvordan du vil have klippet dit hår.

Vi laver alle slags klipninger og har stor erfaring med forskellige farveteknikker, såsom balayage, der giver håret et naturligt og glansfuldt look. Derudover arbejder vi også med de traditionelle metoder, som helfarve, striber og toning, i lige de farver, du ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvilke farver, der passer dig og dit naturlige hår bedst, vil vi vejlede dig i de farver, som vil fremhæve din øjenfarve og hudfarve på smukkeste vis. Inden vi starter, vil vi altid kigge på din ansigtsform og dine ansigtstræk, for at finde en frisurer, der vil fremhæve din naturlige skønhed bedst.

Leder du efter en frisør uden for København, så læs vores guide til gode frisør Hvidovre, Vanløse, Lyngby eller Rødovre.

Se vores arbejde

Vi tilbyder håropsætning

Udover klip og farve, tilbyder vi også at lave håropsætninger, så du, næste gang du skal til fest, kan få lavet en smuk opsætning, som vil holde hele dagen, af den bedste damefrisør København. For at fuldende looket, laver vi også bryn og vipper, og vi tilbyder også en lækker salonkur med behandling, så du kan få en afbræk fra virkeligheden og forlade salonen afslappet. 

Du kan finde vores priser, og hvad vi tilbyder, her på siden.

Bestil tid i dag hos frisør KBH

Er det tid til forandring? Måske har du fået en ny rolle, det kan være et nyt job, din livssituation har måske ændret sig, måske er du bare lidt træt af den gamle frisure, eller også skal der bare en ny farve til? Uanset hvad, kan du være sikker på, at den bedste frisør i København står klar til at tage imod dig, hos Frisør Koch, på Skindergade i Indre By.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad for dit resultat og dermed får den klipning, farvning eller pleje, som du fortjener, når du kommer forbi vores salon, den bedste frisør København.

Den bedste frisør og de bedste produkter

Vi kan naturligvis ikke yde vores bedste, hvis ikke vi også har de bedste produkter at arbejde med. Derfor sørger vi altid for, at vores sakse og maskiner er i tip top stand, skarpe og klar til brug. Derudover sørger vi for at have hårplejeprodukter, der virker, dufter dejligt og giver dit hår en god balance og pleje, når du kommer forbi vores salon i København.

Har du nogle behov eller spørgsmål, som du godt kunne tænke dig at vende, måske har du tørt hår, fladt hår eller utæmmelige krøller, så kan den bedste frisør København hjælpe med at anbefale dig de bedste produkter til dit hår og din situation.

Kunne du tænke dig at vide, hvilken shampoo, der effektivt fjerner skæl? Så kan du med fordel læse om den bedste skælshampoo lige her.

Se mere til os

Leder du efter den bedste frisør i København eller måske lidt inspiration til, hvad du kan gøre med dit hår, så er du altid velkommen til at følge med på vores sociale medier.

På vores Instagram-profil kan du se forskellige klip og finde de bedste inspirationskilder til både frisurer og farver fra vores mange modeller i København.

På vores Facebook-profil kan du følge med i, når vores salon holder udsalg, hvor du har den bedste mulighed for at få fingrene i vores gode produkter. Du kan komme forbi vores salon i København, hvis du skal bruge flere produkter eller mangler en anbefaling.

Er du også på udkig efter et eventbureau, så læs mere her.

Mød dine frisører