Frisør Lyngby - Find frisører til drop in i dit område

Bor du i Lyngby eller omegn og skal have ordnet hår hos en frisør, om det er klip, farve, styling eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedste til enten drop in tider eller med bestilling. Lyngby Hovedgade byder på op til flere frisører.

Erfarne frisører til dit hår

Hos Frisør Koch har vi mange års erfaring indenfor alt fra styling, klipning og til styling, for både herrer og damer. Vores salon er dog at finde i indre København på Skindergade, og derfor har vi lidt anbefalinger klar til dig i Lyngby.

Er du i København eller omegn, er du altid velkommen til at kigge ind forbi vores salon, fang os på telefonnummeret: +45 33 12 75 10.

Kgs. Lyngby frisør

Denne frisør midt i Lyngby har både muligheder for drop in såvel som tidsbestilling. Er du derfor ude i dårlig tid, kan du få tid hos dem til en klipning, permanent, farvning eller striber – for både herrer og damer. Du kan hos denne lille og intime frisør også få ordnet bryn og vipper, hvis behovet skulle være for denne behandling.

Du kan besøge deres Instagram profil her.

Adresse: Lyngby Hovedgade 84A

Ikke langt fra både Lyngby station og centrum.

Nordic Hair Concept

En af de næste frisører, vi ønsker at anbefale i Lyngby, er denne Nordic Hair Concept, som er en frisør med fokus på kvaltiet og håndværk. De gør deres arbejde yderst godt, og hos dem får du ikke blot en klipning, men en wellness oplevelse ud over det sædvanlige. Om du så kommer rullende ind i en Mercedes, så vil der altid være plads til dig i salonen.

Da denne salon er en kendt i området, anbefaler vi, at du bestiller tid og ikke kommer som drop in, da muligheden for fuldt booket er stor. De er eksperter indenfor alt fra reflekser, balayge, bundfarve, helfarve, udvidelser (hår-extensions af høj kvalitet), krøller, håndtering af kort hår såvel som langt, samt styling til både kvinder og mænd.

Du kan besøge salonens Instagram profil her.

Adresse: Lyngby Hovedgade 46.

Stuhr Frisør

Er du mere til en velkendt salon, som er at finde i hele landet, så kan vi i Lyngby også anbefale Stuhr, en af de frisører, som ligger lige midt på Lyngby Hovedgade, så du nemt kan komme til og fra denne frisør.

De laver alt fra styling til klipning og farvning, og du kan i deres salon også købe et hav af deres produkter.

På deres Instagram kan du følge med i deres arbejde.