Herrefrisør København

Leder du efter en herrefrisør i København? Hos Frisør Koch står vi klar til at hjælpe dig. Vi har frisører som er specialiseret netop i herreklip.

Herrefrisør Frisør Koch i København

Vores professionelle herrefrisører har alle erfaring i at klippe og style mænd. Hos Frisør Koch har vi alle en fire-årig frisøruddannelse, og vi ved, hvad vi laver.

Vi deler ud af vores meninger, erfaringer og faglige viden. Så hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid stille dem til os. Vi er altid opdateret på seneste nye metoder, teknikker og styling, så du kan få det bedste resultat. Med mange års erfaring har vi styr på vores service, og kender til de små teknikker, som gør netop din behandling eksklusiv og original.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Få dit hår klippet af en herrefrisør i København

Om du skal have nyt look have frisket din frisure lidt op eller dit hår skal farves, så klarer vores herrefrisør det. Vi kan give dig råd til hvad der passer perfekt ud fra din ansigtsform og din ansigtstræk og sætte dit hår ud fra dette.

Hvis du har spørgsmål til dine ønsker, deler vi altid ud af vores erfaring og viden, så du får den bedste behandling og klipning.

Up-to-date herrefrisør

Vi holder os opdateret på nye trends indenfor herreklip, og tilbyder dette i vores frisørsalon. Hos Frisør Koch tilbyder vi kun det bedste til vores kunder – og vi sørger for at dine frisure er up-to-date, når du forlader salonen.

Læs mere om priserne for de forskellige klipninger og services her.

Vi har nogle samarbejdspartnere, som du kan læse om her.

Book tid til din herrefrisør i København

Frister det med en ny herreklip eller en styling af dit hår inden et vigtigt arrangement, så book din tid hos vores skarpe herrefrisør i København allerede i dag, så er du sikret en tid. Vi holder lukket søndag og mandag, så book en tid i hverdagene. 

Frisør Koch har eksisteret siden 1927 og er den af de ældste herrefrisør i København. Det er derfor et besøg værd i vores salon i Indre København til en behandling. 

Vi sikrer dig, at du altid forlader vores salon med et smil på læben og glæde over dit nye hår. Vi sørger for fuld tilfredshed, og vi sender dig derfor ikke ud af døren, før du er helt tilfreds. I København vil vi gerne være din foretrukne herrefrisør. 

 

Mød dine frisører