Herrefrisør København

Leder du efter en herrefrisør i København? Hos Frisør Koch står vi klar til at hjælpe dig. Vi har frisører som er specialiseret netop i herreklip.

Herrefrisør Frisør Koch i København

Vores professionelle herrefrisører har alle erfaring i at klippe og style mænd. Hos Frisør Koch har vi alle en fire-årig frisøruddannelse, og vi ved hvad vi laver.

Vi deler ud af vores meninger, erfaringer og faglige viden. Så hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid stille dem til os.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Få dit hår klippet af en herrefrisør i København

Om du skal have nyt look, have frisket din frisure lidt op, eller dit hår skal farves, så klarer vores herrefrisør det. Vi kan give dig råd til hvad der passer perfekt ud fra din ansigtsform og din ansigtstræk, og sætte dit hår ud fra dette. Hvis du har egne spørgsmål til egne ønsker, deler vi altid ud af vores erfaring og viden.

Up-to-date herrefrisør

Vi holder os opdateret på nye trends indenfor herreklip, og tilbyder dette i vores frisørsalon. Hos Frisør Koch tilbyder vi kun det bedste til vores kunder – og vi sørger for at dine frisure er up-to-date, når du forlader salonen.

Læs mere om priserne for de forskellige klipninger og services her.

Vi har nogle samarbejdspartnere, som du kan læse om her.

Mød dine frisører