Herrefrisør København

Leder du efter en herrefrisør i København? Hos Frisør Koch står vi klar til at hjælpe dig. Vi har frisører som er specialiseret netop i herreklip.

Herrefrisør Frisør Koch i København

Vores professionelle herrefrisører har alle erfaring i at klippe og style mænd. Hos Frisør Koch har vi alle en fire-årig frisøruddannelse, og vi ved, hvad vi laver.

Vi deler ud af vores meninger, erfaringer og faglige viden. Så hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid stille dem til os. Vi er altid opdateret på seneste nye metoder, teknikker og styling, så du kan få det bedste resultat. Med mange års erfaring har vi styr på vores service, og kender til de små teknikker, som gør netop din behandling eksklusiv og original.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Få dit hår klippet af en herrefrisør i København

Om du skal have nyt look, have frisket din frisure lidt op eller dit hår skal farves, så klarer vores herrefrisør det. Vi kan give dig råd til, hvad der passer perfekt ud fra din ansigtsform og din ansigtstræk og sætte dit hår ud fra dette.

Hvis du har spørgsmål til dine ønsker, deler vi altid ud af vores erfaring og viden, så du får den bedste behandling og klipning.

Vi har stor erfaring med alle hårtyper- og længder. Uanset om du har krøller eller glat hår, og om du har langt hår, kort hår eller et sted midt imellem, så står vores dygtige frisører klar til at udføre deres arbejde med stor viden og professionalisme. 

Vi er up-to-date på de seneste nye teknikker indenfor både klipning og farvning, så vi netop kan skabe det resultat, som du ønsker.

Se vores arbejde

Up-to-date herrefrisør

Vi holder os opdateret på nye trends indenfor herreklip, og tilbyder dette i vores frisørsalon. Hos Frisør Koch tilbyder vi kun det bedste til vores kunder – og vi sørger for, at dine frisure er up-to-date, når du forlader salonen.

Læs mere om priserne, for de forskellige klipninger og services, her.

Vi har nogle samarbejdspartnere, som du kan læse om her.

Book tid til din herrefrisør i København

Frister det med en ny herreklip eller en styling af dit hår, inden et vigtigt arrangement, så book din tid hos vores skarpe herrefrisør i København allerede i dag, så er du sikret en tid. Vi holder lukket søndag og mandag, så book en tid i hverdagene. 

Frisør Koch har eksisteret siden 1927 og er en af de ældste herrefrisør saloner i København. Det er derfor et besøg værd i vores salon i Indre København til en behandling.

Vi sikrer dig, at du altid forlader vores salon med et smil på læben og glæde over dit nye hår. Vi sørger for fuld tilfredshed, og vi sender dig derfor ikke ud af døren, før du er helt tilfreds. I København vil vi gerne være din foretrukne herrefrisør. 

Professionel rådgivning om dit hår

Er du på udkig efter en herrefrisør i København med mening, erfaring og stor faglig viden, så er du kommet til den rette. Alle vores frisører har mange års erfaring i branchen og har derfor stor ekspertise, inden for både hår og klipning. 

Vores viden og erfaring spænder dog langt bredere. Som herrefrisør, der har været i branchen i utallige år, kan vi nemlig også rådgive dig i, hvordan du på bedste vis styler og plejer dit hår. 

Forskellige hårtyper kræver nemlig forskellig styling og pleje. Styler og plejer du dit hår efter din hårtype, så kan det også have en stor og positiv effekt på det endelig resultat på, både kort og lang sigt. 

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du bedst plejer eller styler dit hår – så er du altid velkommen til at spørge din herrefrisør i København, næste gang du besøger os i stolen. 

Hos vores herrefrisør i København, har vi desuden et stort udvalg af hårprodukter til både pleje og styling. Det betyder også, at vi i fællesskab kan finde netop de produkter på hylden, der passer til din hårtype.

En herrefrisør i Købehavn med stor kunnen

Vores dygtige frisører i vores herrefrisør i Købehavn har som bekendt mange års erfaring i branchen. Det betyder ikke alene, at vi kan klippe og style dit hår efter dine ønsker, men også farve det, efter de nyeste metoder. 

Ønsker du en farveforandring i hele håret eller blot i dele af det, tilbyder vi alle slags hårfarvinger. Fra helfarvning til striber, toning eller den populære og banebrydende balayage metode. Vi har stor erfaring med hårfavning, hvorfor farvningen udføres med stor omhu og de nyeste teknikker, der sikrer det bedste resultat. 

Overvejer du, om hårfavning er den rette løsning for dig, men har du endnu ikke endeligt besluttet dig, så står vi også gerne klar til at guide dig om farvevalg og løsninger. Vi kender nemlig til farver og kombinationer, der kan fremhæve både øjen- og hudfarver.

Tid til noget nyt

Har du længe gået og overvejet, om der skal ske noget med dit hår? Måske er det en dratisk forandring i frisure eller farve, som måske skal være med til at få dig videre i livet og i hverdagen.

Vores herrefrisør kan uden tvivl hjælpe dig med at fremstå som dit bedste jeg. Kom blot forbi vores salon i København K, og lad os tage hånd om dig. Vi har mange års erfaring inden for faget, og af den grund kan vi både rådgive dig i forhold til klip, farve, styling og meget mere.

En god herrefrisør er ikke bare god til at klippe hår samt farve det, men er også god til at vurdere kundens ansigtsform, strukturen i håret og meget mere, som er vigtige faktorer, når man skal lave en ny forvandling af sig selv. Dette kan vores herrefrisør hjælp dig med.

Har du allerede en ide til, hvad du gerne vil have lavet, kan du altid komme forbi vores salon i København og sparre med vores herrefrisør, inden du tager en beslutning, så du er sikker på, at du tager det bedste valg for dig, dit hår og dit udseende. Hvem ved; måske har du slet ikke prøvet den rette frisure endnu.

De bedste tips fra en herrefrisør i København

Der findes mange tips, som en herrefrisør kan give dig. Det kan vores herrefrisør i vores salon i København naturligvis også. Det mest simple tip er da:

Hvis du vil fremstå på bedste vis, så sørg altid for, at du er velfriseret og bliver klippet jævnligt. Der er nemlig ikke noget, der ser mere sjusket ud, end hvis man har lange totter omkring ørerne og i nakken, fordi man har ventet lidt for længe med at blive klippet hos en herrefrisør i København.

Mød dine frisører