Find den bedste frisør på Frederiksberg

Når det kommer til hårklipning og -farvning, så er der uendelig mange muligheder alene på Frederiksberg. Derfor kan det også være svært at vælge én frisør, når man endelig har udset sig et par stykker. Især fordi anmeldelserne på Google varierer, og alle saloner på Frederiksberg ser fine ud.

God frisør Frederiksberg

Hos Frisør Koch har vi de højeste standarder, når det kommer til både klip og farvning af dit hår, og du kan derfor være sikker på, at når du har snakket med en frisør fra vores salon, så har I samme forventninger til, hvad der skal ske, og derfor vil du heller ikke blive skuffet.

Dog har vi ikke en frisør på Frederiksberg, men vi kan hjælpe dig på vej og komme med vores anbefalinger, hvis du ikke er i humør til at tage den korte tur ind til Skindergade 37, København K.

Du kan nyde de københavnske omgivelser, hvis du tager cyklen eller tager en gåtur ud til vores adresse. Hvis du er med offentlig, er der heldigvis masser af muligheder her også. 

Hvis ønsket ligger i at finde en frisør, der er et stenkast fra hvor du bo, så har vi samlet vores anbefallinger til dig, lige her beliggende på Frederiksberg.

Anbefalingerne kan give dig en retning at gå i, når du skal finde den bedste frisør på Frederiksberg.

Vores anbefalinger til en frisør på Frederiksberg

Det bedste ville naturligvis være, hvis du kom forbi vores salon på Skindergade i Indre By, fra Frederiksberg metro station kan du nemt tage alle typer transportmildler for at nå frem til vores adresse, det tager kun 11-14 minnutter. På rejseplanen kan du finde lige præcis den rejse, der passer dig bedst for at nå en frisør tid hos os. Men vi har også forståelse for, at du gerne vil finde den bedste frisør på Frederiksberg, som sikkert er din hjemmebane. 

Derfor vil vi gerne anbefale nedenstående frisører, der på hver deres måde har deres egne gode karakteristika. Følg med og bliv inspireret.

Frisør Pii - find din lokale afdeling

Du er måske stødt på navnet før og med god grund. Frisør Pii har 8 saloner fordelt ud i hele hovedstadsområdet og derfor også en salon placeret centralt på Frederiksberg på Falkonér Allé 14. 

Her får du en frisør, der behandler dit hår med omhu, hvor økologi, bæredygtighed og det naturlige er i højsædet. Du kan trygt læne dig tilbage for at få den bedste behandling med produkterr, der kun vil gøre magiske ting for dit hår. 

Frisør Pii går meget op i den gode kundeoplevelse og går ikke på kompromis med velvære og kvalitet. Du får på deres salon på Frederiksberg en god personlig behandling med udsyn til den travle Falkonér Allé.

Rodeo

Hvis vi siger moderne, trendy og frisk, så tænker vi selv på Rodeo, som er en frisør, der ligesom Frisør Pii, har adskillige saloner rundt omkring i hovedstadsområdet og hele to på Frederiksberg. De emmer af moderne, chick og nytænkende styling og hårklip til både mænd og kvinder. 

Personalet er altid på dupperne med det helt nye. Alle produkter, der bliver anvendt i salonen nu, men også i fremtiden, vil blive introduceret med omhu for at få de bedste resultater. Du vil opleve service fra du træder ind af døren i denne salon på Frederiksberg, til du går igen, med friskkværnet baristakaffe, juice eller vin. 

Udover hårklip kan du også få assistance til styling inden dit næste event og tilkøbe diverse produkter til personlig pleje. På deres Instagram er de kendte for at dele altid gode og relevante tips og tricks til styling og hverdagens skønheds problemer.

Le Coiffure - en rolig frisør på Frederiksberg

Er du mere til den lille lokale salon, hvor der kræses om detaljen? Så mener vi, at Le Coiffure er et godt bud på din bedste lokale frisør på Frederiksberg. Det skønne personale gør en dyd ud af at huske og genkende deres kunder, og du vil hurtigt fornemme den behagelige stemning i salonen.

Du vil med det samme opleve den behagelige atmosfære, hvor du med sikkerhed vil føle dig velkommen. Atmosfæren er en del af oplevelsen. Udover den professionelle behandling, vil du få en oplevelse, du nok vil komme tilbage efter. Servicen er meget vel til stede, hvor du vil bliver serviceret med kaffe, te eller vand.

Dit hår vil elske dig efter et besøg her, da de kun benytter sig af de bedste produkter i branchen, og du går ikke derfra med mindre dit hår er helt i top – hver gang! De tilbyder og arbejder både med dameklip og herreklip til overkommelige og rimelige priser.

OFIA - Professionalisme i højsædet

Leder du efter en frisør, hvor du får en behandling, der giver dig følelsen af at blive kræset om beliggende på Frederiksberg? Hos Ofia får du kun professionelle hænder, med øje for de kreative looks og gode råd til, hvad der vil klæde dig med din hårtype og ansigtsform. 

Du vil blive budt velkommen med et serviceminded personale, som vil sørge for aldrig at lade din kaffekop eller vandglas stå tomt. De anvender ægte kvalitets produkter, så dit hår vil stråle efter en behandling hos dem. 

Frisørerne er opdateret på trends og moderne looks, fremfor at studere de klassiske bøger. De er ikke bange for at give dig deres professionelle holdning, alt efter hvad dine behov er. De tilbyder alt fra en dame og herreklip til helfarve, reflekser og balayage og toning.

Salon Elisa - Økologisk frisør på Frederiksberg

Leder du efter en frisør, hvor økologi er i højsædet, og hvor oplevelsen bliver intet mindre end fantastisk. Der er masser af erfaring at hente, når du ønsker en klipning, styling eller farvning af håret hos Salon Elisa.  

Det er en frisør, som kun anvender økologiske produkter til dit hår, som gør det mindre skadet og vil efterlade dit hår stadig sundt. 

Frisøren er kendt for sine fine resultater, hvor alle har mulighed for at være med. Selvom priserne er billige, så er der også gode tilbud at finde. De har altid kunden i fokus, så du altid får en god frisøroplevelse. De tilbyder endvidere at være mobil, hvilket betyder, at de gerne kommer et smut forbi dig, for at pleje dit hår.

Søger du anden inspiration? så læs også indlæg fra følgende guide som blandt andet anbefaler nogle af vores produkter, samt maskiner fra Irobot og andre kendte brands. Frisør Koch er anmeldt af en række forskellig guides til København.