Find den bedste frisør på Frederiksberg

Når det kommer til hårklipning og -farvning, så er der uendelig mange muligheder alene på Frederiksberg. Derfor kan det også være svært at vælge én frisør, når man endelig har udset sig et par stykker. Især fordi anmeldelserne på Google varierer, og alle saloner på Frederiksberg ser fine ud.

God frisør Frederiksberg

Hos Frisør Koch har vi de højeste standarder, når det kommer til både klip og farvning af dit hår, og du kan derfor være sikker på, at når du har snakket med en frisør fra vores salon, så har I samme forventninger til, hvad der skal ske, og derfor vil du heller ikke blive skuffet.

Dog har vi ikke en frisør på Frederiksberg, men vi kan hjælpe dig på vej og komme med vores anbefalinger, hvis du ikke er i humør til at tage den korte tur ind til Skindergade 37, København K. Anbefalingerne kan give dig en retning at gå i, når du skal finde den bedste frisør på Frederiksberg.

Vores anbefalinger til en frisør på Frederiksberg

Det bedste ville naturligvis være, hvis du kom forbi vores salon på Skindergade i Indre By, men vi har også forståelse for, at du gerne vil finde den bedste frisør på Frederiksberg, som sikkert er din hjemmebane.

Derfor vil vi gerne anbefale nedenstående frisører, der på hver deres måde har deres egne gode karakteristika. Følg med og bliv inspireret.

Frisør Pii - find din lokale afdeling

Du er måske stødt på navnet før og med god grund. Frisør Pii har 8 saloner fordelt ud i hele hovedstadsområdet og derfor også en salon placeret centralt på Frederiksberg på Falkonér Allé 14. 

Frisør Pii går meget op i den gode kundeoplevelse og går ikke på kompromis med velvære og kvalitet. Du får på deres salon på Frederiksberg en god personlig behandling med udsyn til den travle Falkonér Allé.

Rodeo

Hvis vi siger moderne, trendy og frisk, så tænker vi selv på Rodeo, som er en frisør, der ligesom Frisør Pii, har adskillige saloner rundt omkring i hovedstadsområdet og hele to på Frederiksberg. De emmer af moderne, chick og nytænkende styling og hårklip til både mænd og kvinder. 

Udover hårklip kan du også få assistance til styling inden dit næste event og tilkøbe diverse produkter til personlig pleje. På deres Instagram er de kendte for at dele altid gode og relevante tips og tricks til styling og hverdagens skønheds problemer.

Le Coiffure - en rolig frisør på Frederiksberg

Er du mere til den lille lokale salon, hvor der kræses om detaljen? Så mener vi, at Le Coiffure er et godt bud på din bedste lokale frisør på Frederiksberg. Det skønne personale gør en dyd ud af at huske og genkende deres kunder, og du vil hurtigt fornemme den behagelige stemning i salonen.

Dit hår vil elske dig efter et besøg her, da de kun benytter sig af de bedste produkter i branchen, og du går ikke derfra med mindre dit hår er helt i top – hver gang! De tilbyder og arbejder både med dameklip og herreklip til overkommelige og rimelige priser.