Frisør Indre By

Hos Frisør Koch finder du en hyggelig frisørsalon som har eksisteret siden 1927. Vi har beliggenhed i Indre By. Du vil altid møde smilende personale i vores frisørsalon.

Frisør i Indre By siden 1927

Frisør Koch har eksisteret siden 1927, hvor Frisørmester Willy Koch åbende sin frisørsalon på Vimmelskaftet 36. Sidenhen har salonen undergået flere generationsskift. I dag kan du, bag frisørstolene, stadig finde 3 generationer af Koch familien, som siden 1988 har gjort salonen i Indre By til hvad den er kendetegnet for i dag.

Udover at være førende inden for hårprodukter og hårpleje, har Frisør Koch ligeledes i mange år været specialister inden for både herre- og damehår.

Det er meget vigtigt for os, at salonen er et sted hvor du kan føle dig tryg, og hvor du altid vil føle dig, som en del af familien.

Frisør Koch i Indre By

Vi hjælper vores kunder med at få rettet deres hår til som de vil have det. Det er både om det skal klippes, farves eller der skal laves en håropsætning. Vores frisører deler både ud deres af deres faglige viden og deres mening.

Vi er holder os opdateret med nye tendenser indenfor frisørbranchen. Dette gør vi ved at sende vores frisører på kurser og efteruddannelser, for på den måde at kunne tilbyde dig og dit hår det bedste.

Når du besøger vores salon på Skindergade i Indre By, vil du blive mødt af en positiv, afslappende og fri atmosfære. Om du har booket tid til den månedlige studsning eller skal have lavet den helt store forandring, kan du forvente at blive sat i fokus og blot nyde din behandling med en god snak og en lækker kop kaffe til.

Det siger vores kunder

Group 2

Er blevet klippet af Jens og “staben” siden 1967…… Det taler vel for sig selv. De et dygtige og det er hyggeligt.

Rodney Aarup

Group 2

Altid flot klipning og en de ramte plet med farven. Så topper de oplevelsen af med fantastisk service.

Gitte Mie Jensen

Group 2

Tusind tak Isa for en fantastisk klipning! Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og selve frisøroplevelsen var hyggelig.

Leila Samadi

4,8

Group 2

108 anmedelser på

unnamed 1

Frisørsalon med stor ekspertise

Vi har alle en fire-årig frisøruddannelse, så vi er både specialister i herre- og damehår.

Derudover har vi mange produkter til rådighed, så vi kan bruge de rette produkter til lige netop dit hår. Alle vores produkter er nøje udvalg, for at kunne give dit hår den bedste behandling.

Vi bruger vores ekspertise til at hjælpe vores kunder, så hvis du har nogle spørgsmål, er du også altid velkommen til at stille dem til os.

Se vores arbejde

Dame- og herreklip i Indre By

Vi tilbyder både børne, dame- og herreklip hos Frisør Koch. Vores frisører er specialister i dame- og herreklip, med deres fire-årig frisøruddannelse.

Vi vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker, men kommer også gerne med vores egen vejledning og erfaringer, i forhold til, hvad der passer til din hårtype og ansigtsform. 

Læs mere om priserne her for de forskellige klipninger og services. 

Udover klipninger, tilbyder vi også alle former for helfarvning, striber, toning og balayage. Inden du vælger, vil vi guide dig til hvilket resultat, de forskellige teknikker vil give, og hvilke der vil passe bedst til dig. 

Efter klip og/eller farvning vil vi altid style dit hår ved at tilføje lette krøller eller glatte håret. Vi vil derudover give dig tips til, hvordan du selv kan style håret derhjemme, og hvilke produkter du kan bruge, så din nye frisure kan holde sig pæn i lang tid. 

Hvis du ønsker inspiration til din næste frisure eller hårfarve, er du altid velkommen til at ringe til os eller besøge vores salon i Indre By, hvor vi kan tage en snak om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvordan vi hjælper dig bedst.

Book din næste tid allerede i dag.

Mød dine frisører