En frisør med erfaring i Valby

Hos Frisør Koch har vi mange, mange års erfaring – ja, endda generationer af erfaring. Vores salon drives af intet mindre end tredje, fjerde og femte generation af Koch Familiens dygtige frisører. Du kan møde familien og resten af vores personale her.

Din nye frisør i Valby

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have en frisør, der kan klippe og farve dig på den helt rigtige måde, så det både klæder dig og lever op til dine forventninger og behov.

Så vil du klippes, farves eller styles af en af vores dygtige frisører, så kan du booke en tid allerede nu. Du finder os på Skindergade i Indre by, hvor vi har haft vores salon placeret siden 1988. Derfor er vi desværre ikke at finde i Valby, men vi er blot en bus- eller cykel tur væk..

Er du ikke frisk på at tage turen til Indre By, så har vi herunder lavet en lille guide til, hvor du ellers kan tage hen, hvis du vil til frisør i Valby. Du skal naturligvis ikke have en ringere oplevelse, blot fordi du ikke bor i nærheden af hos.

Salon BeSpoiled - Den jordnære

Hos Salon BeSpoiled vil du blive mødt af to livsglade og sprudlende kvinder, der har sans for god service, og som skaber en god og hyggelig atmosfære i salonen.

Du kan her være sikker på at få en skøn behandling, når du skal til frisør i Valby. De anvender i salonen moderne teknikker og tilbyder blandt andet også balayage behandlinger med Olaplex, der er både parabene- og sulfatfrie. Derfor er denne frisør bestemt et besøg værd, når du skal have studset lokkerne i Valby.

Salonen kan følges på de sociale medier på både Facebook og Instagram, hvor der jævnligt bliver opdateret med de to jordnære kvinders arbejde i salonen.


Adresse: Valby Langgade 217, 2500 Valby

Frisør Zabell - Den professionelle

Hos Frisør Zabell vil du i salonen møde et erfarent team, der har kvalitet i forhold til både klip, farvning og produkter. Du er således sikret et professionelt stykke arbejde, når du går til frisør i Valby.

Frisør Zabell tilbyder en lang række behandlinger, så hvad end du er mand, kvinde, skal klippes eller farves, ordnet bryn eller noget helt andet, så er du sikker på at møde professionel hjælp i den rummelige salon i Valby.

Du kan følge frisørernes arbejde på både Instagram og Facebook.

Adresse: Gammel Køge Landevej 20H, 2500 Valby

Rodeo - Den velkendte

Hos Rodeo finder du det velkendte koncept og den velkendte salon, hvor teamet er nøje udvalgt til at byde dig velkommen og ekspedere dig og dine behov med snilde.

Du kan hos Rodeo være sikker på at møde rutinerede frisører, når du besøger salonen i Valby, og derfor er salonen, som findes adskilliges steder i København, anbefalingsværdig, da der er styr på tingene, teknikkerne er i orden, og så er der naturligvis også fokus på både kunden og den gode service.

Du kan følge med i kædens arbejde i deres Facebook og Instagram.

Adresse: Valby Langgade 36, 2500 Valby

Frisør Koch er blevet anbefalet på forskellige blogs som skriver om alt fra bedste pizzaovn til bedste føntørrer. Her gør vi det godt ifølge dem som har bedømt vores service.

Læs også om frisør Christianshavn her.