Frisør Christianshavn - Find en frisørsalon i dit område

Leder du efter den helt rigtige frisørsalon eller frisør på Christianshavn, så hjælper vi dig gerne med et par gode anbefalinger, så du kan få ordnet dit hår helt perfekt. Det kan betyde alt at have præcis den salon, som passer perfekt til dit hår og din stil. Vi hjælper dig på vej.

Professionel frisør et stenkast fra kanalerne

Bor du på Christianshavn eller omegn, skal du også huske på, at vi befinder os lige i baghaven. Du finder os et stenkast væk, da vores placering er på Skindergade 37 i Indre København. Med de højeste standarder, er du hos os sikret høj service, og du går kun fra os tilfreds med dit resultat.

Vi har dog ikke en frisør på Christianshavn, og derfor vil vi med glæde komme med en lille liste over de lokale i området. Det kan give dig en retning at søge i, hvis du skal finde den rette i området.

Vores anbefalinger til en frisør på Christianshavn

Hos Frisør Koch går glæden til branchen i generationer, og vores butik har derfor siden 1927 skiftet hænder i samme familie. Vi har derfor mange års erfaring og læring om både klipning, farvning, styling og meget andet. 

Hvis du selvfølgelig ikke kan komme forbi vores salon i Indre København, kommer vi her med vores anbefalinger.

Reboot Organic

En hyggelig, autentisk oplevelse hos en frisør, får du her hos Reboot Organic. De kræser for detaljen, og du er både sikret godt håndværk, smukke resultater, lækre økologiske produkter og masser af god stemning i frisørsalonen.

Det, som netop adskiller dem fra mængden, er deres grønne tilgang til frisør faget. De har stort fokus på bæredygtighed, og derfor vil vi gerne fremhæve netop dem. De foretager både styling, klipning og hvad end du har behov for.

Frisøsen

Endnu en anbefaling er denne frisør på Christianshavn, som ligger dejlig centralt på Dronningensgade 55. Her får du et kompetent personale, som kæler for dig uanset, om du skal have lavet styling, farvet striber, klippet page eller noget helt fjerde. Der er en klar grund til at de har et hav af trofaste kunder.

De holder sig moderne og følger med i, hvilke trends, der rør på sig, og hvilke styles, der er populære. Du kan derfor med sikkerhed få en lækker moderne frisure hos denne frisør, men samtidig også en helt klassisk style. De blev etableret helt tilbage i 1999, og eftersom vi hos Frisør Koch også elsker lidt år på bagen, er de en klar anbefaling.

By Lauf

Endnu en frisør, der befinder sig rigtig centralt på Christianshavn, er by Lauf, som har den smukkeste og mest yndige facade. I den lille bitte frisørsalon kan du både få hjælp til extensions, klipning, farvning og meget andet.

Med blot én enkelt frisør er der begrænset pladser med de kun to betjeningspladser. Det gør dog blot servicen endnu mere personlig og hyggelig. Så hvis du elsker at være blommen i et æg, så er dette netop salonen for dig på Christianshavn.

Besøg deres hjemmeside her: http://www.bylauf.dk/

Besøg Frisør Koch i Indre København

Efter et par forskellige anbefalinger, håber vi, at du er blevet klogere på, hvor du skal gå hen. Hvis ikke så kig endelig forbi Skindergade 37 til en snak om dine ønsker. Vi elsker en spændende udfordring, såvel som en klassisk frisure.

Vi er både en herre- og damefrisør, som tilbyder et sikkert resultat – hver gang. Vi har derudover også en masse lækre produkter, som dit hår kan få god glæde af, både hos os, men også hvis du ønsker at købe det med hjem.