Find den bedste frisør på Amager her

Det kan nogle gange være svært, at navigere rundt alle de frisører der er, at finde på Amager. Derfor har vi samlet en guide, så du kan finde en frisør på Amager, som dækker dine behov.

God frisør på Amager

Vi har alle forskellige smag når det kommer til, hvem man bliver klippet af. Udvalget af frisører på Amager er stort og det kan derfor blive svært, at finde frem til den rigtige. Guiden her vil hjælpe dig med, at finde en god frisør på Amager, som dækker dine behov. 

Den bedste frisør på Amager

Hvad end det er det helt store klipnings- eller farveprojekt, du skal begive dig ud i, hvor det lange hår skal klippes til en page, eller brunetten skal farves blond, eller om du blot skal have studset lokkerne, så skal der naturligvis en kyndig frisør på Amager til.

Vi har med vores store erfaring masser at tilbyde dig. Vi har i årtier kunne tilbyde suveræn ekspertise og give vores kunder god service, for intet mindre end fem generationer af Koch familien har nemlig haft sin gang i salonen. På nyværende tidspunkt er det de tre yngste generationer af frisører, der driver forretningen, nemlig Jens, Jan og Isa Koch.

Så du kan roligt læne dig tilbage i stolen og slappe af, for frisørfaget ligger ikke bare i fingrene eller under huden. Vi har nemlig frisører i blodet. Book tid her.

En frisør, ikke langt fra dig

Vi kan desværre ikke tilbyde vores ekspertise på Amager, da vores salon kun er at finde på Skindergade i Indre By. Derfor vil du være nødsaget til at bevæge dig ind i Københavns indre for at finde os.

Dog kan vi komme med nogle gode anbefalinger til, hvor du ellers kan tage hen på Amager, hvis du ikke har tid eller lyst til at tage ind til vores salon i Indre By og blive klippet af en frisør, født til jobbet.

Læs også om frisør Christianshavn her.

Vores anbefalinger til en frisør på Amager

Der findes mange kyndige frisører på Amager, og derfor kan det også være svært at finde den rette frisør. Vi har her samlet et lille udvalg, som du kan tage til, hvis lokkerne skal have en tur på Amager.

KL Hair Studio - Den billige

Hos KL Hair Studio tilbydes klip af både mænd til 200 kr., damer til kun 300 kr. og børn til sølle 180 kr., foruden andre behandlinger som makeup og styling af hår, farvning og meget mere. Nani, der er både frisør og makeupartist i salonen i Sundbyvester på Amager, har haft salonen i over 10 år, og hun har derfor masser af erfaring.

Nani hos KL Hair Studio tilbyder også individuel vurdering af og rådgivning til, hvad den enkelte kunde behøver og bør vælge.

Du kan besøge salonens Instagram-profil her.

Adresse: Oxford Have 135, 2300 København S

Rodeo - Den velkendte

Som så mange andre steder, så er Rodeo, den populære frisørkæde, også at finde på Amager. Rodeo tilbyder klip til hele familien, så både mor, far og ungerne kan blive klippet i ét huk. Derfor kan du trygt tage familien under armen og bevæge dig ned ad Amagerbrogade for at finde en frisør hos Rodeo til at studse både store og små hoveder.

På deres sociale medier poster de jævnligt om kampagner, tilbud og giveaways, så det er værd at tage et smut forbi disse, for at se om der skulle være noget interesset, du kunne deltage i og gå hen og vinde.

Følg damerne på Instagram-profil og Facebook-profil her.

Adresse: Amagerbrogade 78, 2300 København S

Frisør Flash - Ren hygge og god stemning

Hos Frisør Flash har man med erfarne kvinder at gøre, der både har arbejdet hos store frisører som Gun-Britt og Dennis Knudsen, og derfor er de også kvalitetsbevidste og har god service for øje.

I salonen er der en hyggelig atmosfære, hvor man mærker, at der bliver taget hånd om én. Desuden anvendes ammoniakfri farvning til håret, og så anvender frisørerne på Amager miljørigtige produkter fra blandt andet Ecooking. Så du kan trygt bestille en tid her.

Følg damerne på Instagram og Facebook her.

Adresse: Kongevejen 25, 2791 Dragør

Anvend produkter og plej dit hår

I vores salon har vi stor ekspertise i diverse hår- og plejeprodukter til både mænd og kvinder samt forskellige hårtyper. Vi er nemlig én af landets førende frisører, når det gælder al hårpleje.

Så selvom du måske lige har fået klippet dit hår hos en frisør Amager, er det værd at passe og pleje dine lokker, så du vedligeholder en sund hårstruktur fyldt med glans.

Vi tilbyder kun de absolut bedste og mest innovative produkter, og derfor kan du trygt lade dig vejlede af vores dygtige personale, når du skal købe produkter. Har du hovedbundsproblemer? Intet problem. Vi står til rådighed og besvarer hellere end gerne alle de spørgsmål, du måtte have, så du får de helt rette plejemidler med hjem.

Du er meget velkommen i vores butik, hvor vi gerne booker en tid til dig, hvis du ønsker en farvning og eller en klipning, men du kan også til enhver tid ringe til os per telefon på +45 33 12 75 10 og få svar på din undren eller for tidsbestilling.

Hvis du ønsker at bestille tid til vores salon, som altså ikke ligger på Amager, kan du også nemt booke tid hos én af vores frisører lige her.

Du kan også læse om bedste skælshampoo her på siden.