Frisør Nørrebro

At finde den rigtige frisør kan nogle gange være en ren jungle. Derfor har vi lavet en guide, som vil hjælpe med navigere dig frem til den rigtige frisør. 

God frisør Nørrebro

Nørrebro er en frisør mekka og den kan nogle gange være lidt udfordrende, at finde en god frisør på Nørrebro, som dækker dine behov. I denne guide præsenterer vi vores bedste bud på frisører på Nørrebro.

Og hvis du bor i eksempelvis Valby, så er der heldigvis stadigvæk noget for dig. Vi har samlet en række guides til de bedste frisører rundt omkring i København, så du altid kan få smukt hår, hvad end du bor på Nørrebro, Vesterbro eller i Valby.

Din frisørguide til Nørrebro

Det kan godt være svært at få overblik over, hvilken frisør, der passer bedst til dig, Hos Frisør Koch ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at være hos en frisør, man føler sig tryg ved, og som forstår ens ønsker. 

Hos frisør Koch, har vi stor ekspertise i hårprodukter og hårpleje og deler gerne ud af erfaring og gode råd, næste gang du kommer forbi til en klipning eller farvning. Du kan altid besøge os på Skindergade i hjertet af københavn, her vil du blive mødt af vores dygtige personale med et stort smil og god stemning. Du kan lære vores personale bedre at kende eller book en tid allerede nu for frisør København

Hvis du i stedet er på udgik efter en frisørsalon på Nørrebro, vil vi hjælpe dig med at finde den rette for dig. Læs med videre, for at se et udpluk af de bedste frisører på Nørrebro.

Street-cut - Prisvenlig frisørsalon på Nørrebro

Street-cut har fire saloner i København, hvor to af dem er at finde på Nørrebro. Det er en salon der har eksisteret i snart 30 år og har i alle år givet kunderne en professionel, kvalificeret og kompetent behandling.

Deres frisører tager løbende kurser og uddannelse inden for frisørfaget for at dygtiggøre sig. Hver frisør bidrager med deres kreativitet og ekspertise. Du kan derfor helt sikkert finde en salon, der kan tilgodese dine ønsker.

Street-cut tilbyder konkurrencedygtige priser, hvor de fleste kan være med. Det er derfor et godt valg, hvis du ønsker en god frisørsalon med rimelige priser.

Tjek deres Instagram ud her.

Adresse: Nørrebrogade 63 og Nørrebrogade 148, 2200 Københvan N

Salon Loulé - Kreativ frisør

Salon Loulé er ejet og drevet af mor og datter, som begge er erfarne frisører. De lægger stor vægt på kreativitet, nytænkning og kunden, som altid er i fokus. Det er en hyggelig og charmerende frisørsalon i hjertet af Nørrebro, hvor man virkelig føler sig velkommen. Det er tydeligt, at mor og datter begge er gode til at skabe en hyggelig atmosfære, hvor man trygt kan lade dem vejlede og rådgive om ens hår.

På deres Instagram kan du følge med i de mange før og efter billeder, hvor de hyppigt poster billeder af de mange hårforvandlinger. Salonen har især speciale i at lave naturlige highlights og balayage. De benytter sig desuden kun af økologiske og organiske produkter i salonen.

Adresse: Stefangsgade 45, 2200 Københann N

Made in Congo - Frisør der specialiserer sig i alle hårtyper

Made in Congo er en salon på Nørrebro, som specialiserer sig i alle slags hårstrukturer, med stor erfaring i at få krøllet hår til at skinne igennem. Hos denne frisør er alt hår normalt, og det er lige meget, om du har glat eller krøllet hår.

Made in Cango arbejder med hårets naturlige strukturer og gør en dyd ud af at lære deres kunder at elske deres naturlige krøllede hår, samt sikrer at håret forbliver sundt og smukt.

Tjek deres Instagram ud, hvor de løbende ligger før og efter billeder op af deres mange kunder og deres smukke krøllede hår.

Adresse: Jægersborggade 37, 2200 København