Bedste frisør på Vesterbro

I København behøver du ikke at lede længe efter en ny frisør, det vrimler nemlig med frisører, især hvis du er bosiddende på Vesterbros centrale placering. Det kan godt være svært at få overblik over, hvilken frisør, der passer bedst til dig. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er som kunde at føle sig tryg og godt tilpas i frisørstolen. 

Vi har gjort det let for dig at vælge en frisør på Vesterbro

Vi, hos frisør Koch, ønsker derfor at gøre det lidt lettere for dig at vælge hvor din næste tid hos en frisør bør være henne, så du trygt kan bestille tid til en klipning et sted nær dig på Vesterbro. 

Hvis du ønsker at komme forbi os på Skindergade i hjertet af københavn, er du altid velkommen til dette. Hos Koch vil du blive mødt af et stort smil og god stemning, vi lytter til dine ønsker og deler gerne ud af vores faglige viden. Lær vores personale lidt at kende, eller book en tid allerede nu. 

Hvis du ønsker at blive klippet et sted på Vesterbro, kan du blot læse videre her, hvor vi giver vores bud på de bedste frisører på Vesterbro. Vi guider dig også til frisører i blandt andet Valby lige her.

Du behøver derfor ikke længere af tage chancen og afprøve et nyt sted. Vi, hos Frisør Koch, har nemlig sammensat en guide til dig, så du trygt kan bestille tid til en klip nær dig uden bekymring.

Zenz Organic - Den økologiske frisør

Zenz har for nyligt åbnet en salon på Vesterbro. Alle deres produkter er 100% økologiske, så du kan være sikker på at sundhed og kvalitet er vægtet højt. De gør kun brug af deres egne produkter, som de har fået udviklet uden brug af skadelig kemi, hvilket gør, at deres hårfarver kan bruges af både allergikere og gravide. 

Imens du får ordnet dit hår, kan du nyde en økologisk kaffe eller te samt få en hovedbundsmassage og et afslappende fodbad. En tur hos Zenz er lig med ren forkælelse.

Tjek deres Instagram-profil ud og få inspiration til den næste klipning eller tilbud om rabatter og konkurrencer.

Adresse: Vesterbrogade 92, 1620 København

Lang & Larsen - Hygge og lækkerier til din klipning

Lang & Larsen er en salon på Vesterbro der er ejet af de to piger Nadia Lang og Marianne Larsen. Deres vision er at give kunderne den bedste oplevelse med professionelt håndværk sammen med masser af hygge, luksuriøs kaffe, øl og andre lækkerier.

Hvis du skal giftes inden for den nærmeste fremtid, laver Lang & Larsen også brudeopsætninger i både deres salon, men også hjemme hos dig selv, uanset hvor i landet du bor.

Som studerende får du desuden 10% på alle klipninger.

Lær de to piger, og hvad de laver, bedre at kende på deres Instagram-profil her.

Adresse: Oehlenschlægersgade 60, 1663 København

Vi, Frisør Koch, bliver anmeldt af personer som driver forskellige medier på nettet. Her skriver de test på deres blogs at vi gør et godt stykke arbejde med deres frisure.

KAOS - Edgy frisør på Vesterbro

KAOS er en frisør, der ligger på Istedgade. Det er en dygtig og spændende frisør i København, der ikke tager tingene så tungt. På sedler i deres salon står der blandt andet “Det gror ud igen. Husk det, hvis jeg har lavet noget superlort på dig” og “Skal vi tale om noget andet end din ekskæreste?”. Denne direkte tone skræmmer dog ikke kunderne væk, tværtimod.

De beskriver sig selv som værende en salon, hvor der altid er god energi og rum til alle mennesker. Hvis du ønsker et sted, som ikke er bange for at sige, hvad de mener, og hvor de samtidig er super dygtige, bør du besøge KAOS.

Hos KAOS kan du også få lavet extensions og 3D bryn.

Se en masse før og efter billeder på deres Instagram her.

Adresse: Istedgade 25, 1650 København

Læs også vores andre guides her: frisør Nørrebro, frisør Amager, frisør Frederiksberg.

Plej dit hår selv

Selvom du har været forbi en professionel og dygtig frisør, der har plejet og klippet dit hår på allerbedste vis på Vesterbro, kan det sagtens svare sig at passe på og pleje sit hår efterfølgende.

Hos Frisør Koch sælger vi plejeprodukter, så du kan vedlige holde glansen og styrken i dit hår mellem dine klipninger. På denne måde kan du holde dine lokker sunde.

Vi er nemlig én af landets førende saloner, når det gælder produkter og hårpleje. Vi forhandler kun de bedste og mest innovative produkter, der virker og skaber de smukkeste resultater.

Hos os finder du produkter, der både passer til herrer og damer, alle hårtyper samt, hvis du døjer med hovedbundsproblemer.

Er du det mindste i tvivl om, hvilke produkter, der passer til netop dit hår, så kontakt os endelig. Vi har stor ekspertise og kan derfor vejlede enhver kunde, hvad end du kontakter os i vores butik eller per telefon på +45 33 12 75 10.

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i vores salon, frisør Vesterbro. Vi står til rådighed og besvarer meget gerne diverse spørgsmål, du måtte have, finder en tid til dig, så du kan få en klipning, farvning, eller hvad du ønsker.