Vores samarbejdspartnere

Vi har en række af samarbejdspartnere. Nogle af dem kan du læse mere om her.

SH Leasing

SH Leasing hjælper dig med alt information omkring leasing af biler. Du kan finde guides omkring hvilke biler der vil være bedst af lease – og hvilke leasingselskaber der er de bedste.

SH Catering

Hos SH Catering kan du se hvilke cateringsmuligheder der er rundt omkring i Danmark. Skal du fx have bestilt catering til en større eller mindre begivenhed, kan du læse mere om det hos SH Catering.

Vejret Oversigten

Vejret Oversigten er en hjemmeside, hvor du kan holde dig opdateret med vejret rundt omkring i Danmark – og for den sags skyld også rundt omkring i verden.

De Digitale Nyheder

De Digitale Nyheder holder dig opdateret på seneste nyt indenfor den digitale verden. Læs om de nyeste trends og fænomener som rør sig i den digitale verden.

Dine Tilbud

Dine Tilbud giver dig overblikket over de bedste tilbud til dig. De gør det overskueligt med guides ift. billigste og bedste produkter. Hop ind til dem og læs mere.

Marketing Eksperten

Hos Marketing Eksperten kan du holde dig opdateret på seneste markedsføring trends og analyser. Bliv fx klogere på SWOT / TOWS, PESTEL, Porter Five Forces og mange flere analyser og modeller. Vil du blive klogere på markedsføring er Marketing Eksperten et medie for dig.