Find den bedste frisør på Østerbro her

Østerbro er fyldt med gode frisører og det kan nogle gange være svært, at finde den rigtige til dig.  Denne guide vil navigere dig frem til den frisør, som passer bedst til dig.

De bedste frisører på Østerbro

Om du blot ønsker at prøve noget nyt eller er nylig tilflytter til denne pulserende, hippe del af København, så vil vi hjælpe dig til at finde gode løsninger til en frisør på Østerbro. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at føle sig i trygge hænder, når det kommer til ens hår.

Du behøver derfor ikke længere af tage chancen og afprøve et nyt sted. Vi, hos Frisør Koch, har nemlig sammensat en guide til dig, så du trygt kan bestille tid til en klip nær dig uden bekymring.

Kun en cykeltur væk

Er du en af vores stamkunder, har du fået os anbefalet, eller ønsker du blot at afprøve os? Vi er desværre endnu ikke at finde på Østerbro, men det betyder ikke, at du skal gå glip af muligheden for et klip af vores dygtige frisører.

Ønsker du derfor at komme forbi os, så er vi at finde i hjertet af København, ikke langt fra hverken Østerbro, Vesterbro eller Nørrebro. Vi er altså blot en kort cykeltur væk. Om så du befinder dig i Valby, Frederiksberg eller på Amager, er vi helt sikkert turen værd. Lær vores personale lidt at kende, eller book en tid allerede nu.

Hvis du dog alligevel ønsker at blive klippet nær dig, så forstår vi det godt. Læs med videre her, hvor vi giver vores bud på de bedste frisører på Østerbro.

Rodeo - Den velkendte

Du har garanteret set dem før. For om du går en tur i Lyngby, på Frederiksberg eller Vesterbro er frisør Rodeo at finde – og selvfølgelig også Østerbro. Denne frisør er altså en kæde af mange saloner i København og omegn, og gode – det er de. Hos Rodeo på Østerbro er du i trygge hænder.

Her finder du både dame-, herre-, og børneklip, så hele familien har mulighed for at få frisuren frisket op. Derudover har denne frisør på Østerbro forskellige rabatter og kampagner, så det er tilmed muligt at få en klipning til en fornuftig pris. Vi giver i hvert fald Rodeo en stor tommel op herfra.

Du kan med fordel tjekke deres Instagram og Facebook ud for inspiration til den næste frits. Du finder også Rodeo i blandt andet Valby, hvor de også holder til.

Adresse: Østerbrogade 49, 2100 København Ø

Dropin Hairstyle - Den hurtige og nemme løsning

Nogle gange kan klipningen ikke vente. Det kan være, at der en uforudset begivenhed lige rundt om hjørnet eller et stort arrangement, du havde glemt alt om. Uanset begivenheden er det vigtigt at ens hår er flot, helt skarpt – og det forstår Dropin Hairstyle på Østerbro.

Som det fremgår i navnet, kommer du ganske enkelt bare forbi, når det passer dig bedst. Hos denne frisør på Østerbro slipper du altså for en passe tidsplanlægning. Udover at Dropin Hairstyle gør det nemt for dig at blive klippet, så er de også yderst gode.

Står du derfor nu og trænger til en ny frits, som bare ikke kan vente, kan du med fordel tjekke dem ud.

Se deres Instagram eller Facebook for inspiration.

Adresse: Østerbrogade 154, 2100 København Ø

Salon 2 - Den perfekte til studerende

Med sine billigere priser og fabelagtige frisørevner, er Salon 2 på Østerbro helt klart et besøg værd. Her får man eksempelvis en dameklip med vask og føn for kun 360kr. eller en herreklip med vask og styling for kun 270kr. – og er du studerende? Ja, så får du tilmed 20% rabat.

Med deres gode priser kan du med ro i maven afprøve deres dygtige evner. Vi er i hvertfald vilde med den hippe frisør i den hippe bydel, og derfor mener vi helt bestemt at Salon 2, er en af de bedste frisører på Østerbro.

Se endelig deres flotte Facebook.

Adresse: Lyngbyvej 87, 2100 København Ø