Hvilken shampoo fjerner skæl? - Den bedste skælshampoo

Hvilken shampoo er bedst til at fjerne skæl? Og hvor kan du få fat i den henne? Det er dødirriterende at have skæl, både fordi det drysser, men også fordi det kan se lidt sjusket ud. Det er desværre noget, mange døjer med, og derfor er der heller ingen grund til at skamme sig over det.

Skæl er egetlig bare afskalning af huden fra hovedbunden. Det kan give en del kløe, som netop er med til at drive endnu flere skæl ud i håret. Heldigvis findes der forskellige midler og skælshampoo, som kan være med til at lindre kløe og irritation. Tilstanden kan opstå af forskellige grunde, men i mange tilfælde hænger det sammen med sygdomme som psoriasis eller seboroisk eksem.

Hvilken shampoo fjerner skæl?

Australian Bodycare Tea Tree Oil Shampoo roses anses især for at være én af de bedste shampooer til at fjerne skæl. Denne skælshampoo er både antibakteriel og antifungal, det vil sige, at den fjerner både bakterier og eventuelle svampeinfektioner i hovedbunden. Derfor er den også god til at lindre kløe, irritation og bumser og sår i hovedbunden.

Derudover er Neccin Shampoo Dandruff Treatment No. 1 også et godt valg, da den indeholder salisylsyre, der løsner, opløser og fjerner skæl og skorpedannelse. Desuden indeholder denne skælshampoo Piroctone Olamine, hvilket medvirker til at vedligeholde din hovedbunds naturlige mikroflorabalance. Alt dette uden parabener og sulfater.

Du kan finde flere bud på, hvilken, der er den bedste skælshampoo på vores side herom. Her kan du også læse mere om de enkelte produkter, og hvorfor vi anbefaler netop disse. Eksempel kunne være skælshampoo apotek

Hvad hjælper mod skæl?

Der findes mange forskellige cremer, salver, liniment og shampoo, som kan hjælpe mod og fjerner skæl. Salver og cremer er typisk kun nødvendigt, hvis man har med en svær lidelse at gøre, eller hvis man har en svampeinfektion i hovedbunden.

Det kan være en fordel at vælge en shampoo med selendisulfid, fordi det har en hæmmende virkning på dannelsen af hornceller samt løsner og fjerner skællene fra hovedbunden, så det nemmere kan vaskes ud. Derudover er salicylsyre godt til at løsne og opløse skæl og skorpedannelse.

Læs også gerne om behandling af skæl hos Apoteket.dk eller hvis du har brug for at lease en Mercedes her.

Har din bil brug for en børstefri bilvask eller er du på udkig efter sildebensgulve, så læs mere her. 

Vores anbefalinger til skælshampoo

Vil du læse om alle vores anbefalinger til skælshampoo, så find vores side her. Har du problemer med din hovedbund, som er præget af løse hudflager, kløe eller irritation, så kom endelig forbi vores salon på Skindergade i København, så kan vi tage et kig på den. Måske har vi en løsning, som er simpel og let kan indføres i din hårrutine.

>> Læs også vores guides til gode friøsrer: frisør Nørrebro, frisør Amager, frisør Frederiksberg.