Skælshampoo apotek - Slip af med skæl i hovedbunden

Slip af med skæl i hovedbunden en gang for alle med den bedste skælshampoo apotek kan tilbyde. Man kan som regel, regne med produkter fra apoteket, og det er ingen undtagelse, når det gælder bekæmpelse og forebyggelse af skæl.

bedste skælshampoo

Vi guider dig gennem de forskellige produkter og fremhæver deres fordele, så du kan vælge den skælshampoo, der passer bedst til dig og dine behov.

Skælshampoo fra apoteket 2023

Der findes et hav af forskellige produkter at vælge imellem, når det kommer til skæl i hovedbunden og det samme gælder på hylderne på apoteket. Vi har derfor samlet de bedste produkter, så du kan danne dig et overblik over de forskellige valgmuligheder og købe den, der passer bedst til din situation.

Skælshampoo apotek

Dette er en parfumefri og allergideklareret specialshampoo, der er effektiv til behandling og forebyggelse af skæl. Den indeholder piroctonolamin, som er et stof, der forebygger og fjerner skæl i hovedbunden, præcis som det er ønsket. 

Den indeholder kreatin, som dæmper irritation i hovedbunden, samt glycerin der tilfører en masse fugt for ikke at udtørre området helt. En god skælshampoo et apotek som dette kan tilbyde.

Fordele

  • Forebygger og fjerner skæl
  • Lindrer irritation
  • Uden parfume og allergideklareret

En medicinsk skælshampoo i apotek der kan bruges til behandling og forebyggelse af skæl i hovedbunden, der skyldes svampen Pityriasis capitis. Det virksomme stof i dette produkt er ketoconazol.

Produktet skal anvendes to gange om ugen i 2-4 uger, såfremt det drejer sig om behandling af skæl. Hvis det skal anvendes forebyggende, er det nok at bruge den en gang om ugen eller en gang hver anden uge.

Fordele

  • Forebygger og behandler skæl
  • Medicinsk shampoo
  • Indeholder virksomt stof

Dette produkt passer til alle hårtyper og fjerner samt forebygger skæl i hovedbunden helt uden skadelige stoffer. Den indeholder tre aktive ingredienser, som er Piroctone Olamine, glycerin og Betaine. 

Disse ingredienser gør hver især deres for at give den bedste virkning, som både giver resultater og holder hovedbunden og håret sundt. Apotek skælshampoo med god virkning.

Fordele

  • AllergyCertified mærket
  • Virker til alle hårtyper
  • Gode ingredienser

Få endnu mere information

Er du interesseret i at vide mere om skælshampoo, kan du også læse vores guide til den bedste skælshampoo i 2023, som ikke udelukkende inkluderer produkter fra apoteket. Du kan også læse om hvilken shampoo fjerner skæl eller finde ud af hvad er den bedste skælshampoo.

Andre artikler: