Frisør Vanløse - Professionel klipning, styling og farvning

Er det igen blevet den tid, hvor du skal have studset lokkerne, så du kan se flot og præsentabel ud, når du bevæger dig rundt i Vanløse? Du kan med fordel besøge en erfaren frisør, der har styr på både klipning, farvninger og andre behandlinger.

Hos Frisør Koch har vi flere generationers erfaring inden for frisørfaget, og derfor kan du også stole på, at vi yder en god og professionel service, når du kommer forbi vores salon til en klipning, til farve af dit hår eller anden behandling. Vi tilbyder også professionel rådgivning i både farver, frisurer og meget mere, hvis du skulle have behov for dette.

En frisør nær dig i Vanløse

Selvom vi rigtig gerne vil hjælpe alle med en god klipning af vores frisør i Vanløse, har vi desværre ingen salon her. Vores salon ligger nemlig på Skindergade i Indre By, og derfor skal du med metroen en tur til Nørreport, hvorfra vi er beliggende kun få minutters gang.

Du kan derfor ikke få en god behandling, klipning eller andet hos vores frisør i Vanløse. Vi vil af den grund hellere anbefale dig en anden frisør, som du med fordel kan besøge, hvis du ikke vil tage turen til Indre By.

Vores anbefalinger

Hvis du ikke vil tage vejen ind til vores salon, så kan du med fordel vælge én af følgende frisører i Vanløse.

Frisør EGO

Hos Frisør EGO kan du få lavet en lang række af gode behandlinger. Du kan nemlig både få klippet dit hår, få farvet det, lavet brude- eller festopsætning, balayage, reflekser, farvning af bryn og meget mere. Med andre ord finder du her en erfaren frisør, der favner flere forskellige opgaver, der helt sikkert kommer til din fordel.

Du kan besøge salonens Instagram profil her.

Adresse: Jernbane Allé 90, 2720 Vanløse

Frisør MAX

Hos Frisør MAX er der fokus på den gode oplevelse, og derfor gør de sig i både italienske massagestole og en god kop kaffe, når du kommer forbi til en klipning. Alle frisører i denne salon er både erfarne og veluddannede, så du kan være sikker på et godt resultat – hver gang.

På deres Instagram kan du følge med i deres arbejde.

Adresse: Jernbane Allé 58, 2720 Vanløse

Er det rejser for unge du er ude efter, så læs mere på Alekos