Frisør Hvidovre - Professionel klipning, farvning og styling

Trænger dit hår gevaldigt til en klipning, eller skal der bare ske noget nyt? Så kan en frisør helt sikkert hjælpe dig med at finde dit bedste jeg frem i Hvidovre. Men hvor skal man søge hen i Hvidovre for at finde den bedste frisør?

Hos Frisør Koch har vi mange års erfaring inden for frisørfaget, da faget løber i vores blod. Frisør Koch er nemlig en familieejet salon, hvor hele tre generationer til dagligt har sit virke. Det betyder også, at vi er top professionelle og kan hjælpe med alt fra en klipning til farvning, rådgivning i forhold til frisure, farve og meget andet ud fra din hårstruktur, ansigts form osv.

En frisør tæt på dig i Hvidovre

Vi kan tilbyde vores ekspertise til alle i hele Københavnsområdet, herunder også til dig fra Hvidovre, men vi har desværre ikke en salon i Hvidovre, og derfor skal du tage et smut til Indre By, nærmere bestemt; Skindergade 37, hvis du vil have en klipning eller en farvning af vores erfarne team.

 

Heldigvis er Hvidovre ikke langt væk. En cykeltur til vores salon på Skindergade vil tage omkring 30 minutter, og offentlig transporttid ligger på omkring 20 minutter. Skulle det alligevel være en lidt for lang tur for dig, når du skal til frisør, kan vi anbefale dig nogle saloner, som du kan besøge, når du skal have studset lokkerne.

Vores anbefalinger til en frisør i Hvidovre

Når du ikke kan komme forbi vores frisør, kan du med fordel besøge én af følgende.

Jelstad Hairdesign

Hos Jelstad Hairdesign finder du en erfaren frisør, der både kan hjælpe dig med klipning og farve, herunder den populære og teknisk svære balayage, som de evner og omfavner på bedste vis. Derudover tilbyder de en lang række af andre gode behandlinger til en god og fair pris.

Du kan besøge salonens Instagram profil her.

Adresse: Gammel køgelandevej 264, 2650 Hvidovre

Salon Star

Denne frisør er beliggende ganske centralt i Hvidovre, nemlig på Hvidovrevej 91. Her kan du få forskellige behandlinger, klip og farve til en rigtig god pris. Vil du have permanentet dit hår eller farvet dine bryn, så er det også noget, denne frisør kan klare.

På deres Instagram kan du følge med i deres arbejde.

Adresse: Hvidovrevej 91, 2650 Hvidovre