Frisør Rødovre - Find den bedste i og udenfor centret

Hos Frisør Koch kommer vi gerne med gode anbefalinger til området, vi ikke befinder os i. Vi har derfor her samlet et udpluk af frisører i Rødovre, så du kan booke din tid snarest muligt. Der er at finde en frisør både i og udenfor centret. 

En salon til både mænd og kvinder

På vores liste over de bedste muligheder, for en frisør i Rødovre, finder du både saloner, som arbejder med dame- såvel som herrerklip. Du finder saloner i hele byen såvel som inde i centret. Vær opmærksom på, hvilke du skal forudbestille tid hos, og hvilke der har drop in.

Hvis du er omkring Indre København, er du også altid velkommen til at kigge forbi Skindergade 37.

Frisør PARK by Reinholdt

Den første frisør, vi ønsker at anbefale, er denne salon, som befinder sig inde i Rødovre centret. Du kan derfor efter en formiddag rundt i dette shopping center hoppe ind forbi PARK by Reinholdt og få studset spidserne.

Hos PARK by Reinholdt er du sikret en ambitiøs salon, som ønsker at udvikle sig og imødekomme nye trends, såvel som gamle klassikere indenfor klip til både mænd og kvinder. De har flere forskellige stylister, som du kan læse meget mere om på deres side.

Du kan besøge deres Instagram profil her.

Diamond Hairstyle Rødovre

Den næste anbefaling er denne salon, som ligger udenfor Rødovre centret, men meget tæt på. Du finder den på Rødager Allé 63A, tæt ved den store Tårnvej. Hos Diamond Hairstyle kan du få luksuriøse behandlinger til både herrer- og dameklip. 

Deres personale er en samling af frisører, som alle har en 4-årig frisøruddannelse med i bagagen, og du er derfor sikret høj kvalitet på behandling ved din frisør. De har derudover et stort fokus på at benytte miljøvenlige produkter, som både skåner dit hår og miljøet, hvilket vi hos Frisør Koch er vilde med. 

De laver alt fra klip til både børn, mænd og kvinder, striber i håret, hårkurer og styling, helfarver og balayage. Derudover er deres priser i rimelig klasse, og derfor får du virkelig kvalitet for pengene.