Frisør Roskilde - Find den bedste, billig eller drop in her

Skal du have studset lokkerne, er det tid til en ny frisure eller måske en opfriskning af farven, så er det med at finde det bedste valg af en frisør i Roskilde. Heldigvis findes der et væld af muligheder. Hos Frisør Koch er vi en familieejet salon, som er gået i arv i generationer, så man kan sige, at det løber i vores blod.

Vi har dog desværre ingen salon i Roskilde, men kun én på Skindergade i København, og derfor skal du med toget en tur, hvis du ønsker, at det er os, der skal lave din behandling, klippe dig eller farve mindre eller større dele af dit hår.

Læs også vores guide til det bedste krøllejern eller glattejern

Du kan med fordel søge her hen

Har du ikke mod på at tage turen til København, kan du med fordel besøge én af de følgende saloner, der tilbyder klipning, farvning og mange andre behandlinger, som du kan nyde godt af i Roskilde.

Leder du efter frisør Køge, Hillerød eller Holbæk?

Frisør Arthur

Skal du have én på opleveren, mens du er til frisør i Roskilde, så kan du med fordel besøge Frisør Arthur, som er en mærkværdig salon, hvor finurligheder, sjove billeder og figurer pryder væggene, og hvor de mange farver, de anderledes frisurer og gode behandlinger holder til. Her får du en afslappet og god behandling, hvor du roligt kan læne dig tilbage.

Holdningen er afslappet og enestående, og derfor finder du heller ikke en salon som denne andre steder. Den er et unikum, som skal opleves. Vi anbefaler derfor en tur til denne skønne salon, Frisør Arthur.

Salon STIA

Søger du en miljøbevidst og miljømærket salon, så skal du helt sikkert vælge STIA. Her har du med tre dygtige og erfarne frisører at gøre, som både kan hjælpe dig, der har et stort, tyk garn, masser af krølller eller fint skandinavisk hår, som nemt knækker.

Med andre ord, kan en frisør her håndtere alle typer af hår, og de giver en suveræn behandling, hvor du blandt andet bliver budt på en anretning af økologiske godter og hjemmebag. Salonen ligger i smukke omgivelser i Musicon bydelen, ikke langt fra motorvejen, hvis du nu kommer i bil.

Adresse: Rabalderstræde 24b, 4000 Roskilde

Besøg vores frisør

Har du modet på at tage turen, kan vi også garantere dig en god oplevelse. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov og kommer hertil med vejledning og anbefalinger ud fra vores professionelle synsvinkel.

Vi har gode, gennemsigtige priser, som dækker over hele behandlingen, og vi sælger alle de produkter, vi selv bruger, så du kan tage oplevelsen med hjem.

Tag gerne kontakt til os, hvis du vil høre mere, eller book en tid i dag.

Bliv også klogere på elselskaber København her.