Bedste krøllejern - Bedst i test til forskelligt hår

Leder du efter det bedste krøllejern til store krøller? Eller et bedst i test krøllejern til kort hår? Så er du kommet til det rette sted. Læs med her for at dykke ned i, hvilken model, der er den bedste, og få en anmeldelse af produktet. Hvis du har yderelige spørgsmål til det bedste krøllejern, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 33 12 75 10

Bedste krøllejern

Seneste opdatering 10. oktober 2023

I den seneste opdatering har vi kigget på GHD Curve Soft Curl Tong, Babyliss Curl Secret og Comforth Curler. 

Der findes mange forskellige typer af krøllejern og ikke mindst hår typer, så det kan være lidt af en jungle at finde frem til, hvilket produkt du skal anskaffe til netop dit hår. Grundet mængden er forskellige hårtyper, medfører det også at udbuddet af krøllejern er blevet udvidet hen over den seneste årrække. Der siger netop sig selv, at der er nogle, der har præferencer om et tykt krøllejern, hvor at andre kan tendere til et tyndere, og derfor har andre ønsker til hvad der er det bedste krøllejern for dem. 

Vi, hos Frisør Koch, har derfor samlet en bedst i test guide til dig for at være behjælpelig til at give dig det overblik, du måske står og mangler. Vi har lavet en oversigt over en række af de bedste krøllejern, så du kan træffe en beslutning, uden at lave for meget forarbejde selv.

Krøllejern bedst i test 2023

Vores anbefaling bedste krøllejern 2023

GHD Curve Soft Curl Tong

GHD Curve Soft Curl Tong - Bedste til store, naturlige krøller

Babyliss Curl Secret

Babyliss Curl Secret - Bedste automatiske krøllejern

Comforth Curler

COMFORTH CURLER - Bedste til holdbare krøller

Pas på dit hår. Det er forskelligt fra model til model, hvor godt et krøllejern passer på dit hår. Der kan hurtigt opstå varmeskader på dit hår, og har du sart og tyndt hår, er det oplagt at anskaffe sig et, der tager højde for netop dette, der dermed passer bedre på håret, og som ikke kan skrues alt for højt op i temperatur. En anbefaling vil være, at hvis man har tyndt hår, at kigge på anmeldelser af krøllejern, som er forholdsvis lave i den højeste temperatur. 

GHD Curve Soft Curl Tong - Bedste til store, naturlige krøller

GHD Curve Soft Curl Tong

Nicehair

Hvorfor vælge GHD Curve Soft Curl Tong?

Dette er til dig, der ønsker store krøller, som fremstår naturlige.  Med et krøllejern til store krøller opnår du nemt et naturligt look, hvilket er super populært lige nu. Det vil sige, at du hvis ønsker dig store krøller, betyder det også at du skal have fat i et tykt krøllejern. GHD Curve Soft Curl Tong er nemt at anvende, og giver et super flot og holdbart resultat. Hvis man går ind og kigger på oplagte krøllejern til kort hår, så er der mange der vil mene at et tykt krøllejern vil gøre det udfordrende at få krøllen frem, særligt hvis man har meget kort hår. 

Med et varmelegeme på 32 mm lægger det godt i hånden, så det er nemt at bruge særligt i mellem- til langt hår. Teknologien i dette krøllejern er Tri-zone, hvilket betyder, at du er sikret en konstant og jævn temperatur.

Det betyder derfor, at denne type krøllejern vil være oplagt til dig, der ønsker store krøller i dit lange, tykke hår. 

Fordele

Babyliss Curl Secret - Bedste automatiske krøllejern

Babyliss Curl Secret

Nicehair

Hvorfor vælge Babyliss Curl Secret?

Dette automatiske krøllejern kan det hele, og du får hele tre forskellige krølleeffekter. 

Med Babyliss Curl Secret skal du ikke gøre meget selv, da krøllejernet er 100% automatisk, og selv trækker en lok ind i varmekammeret og krøller den. Du kan vælge mellem en temperatur på 210 eller 230 grader. 

De forskellige krølleeffekter afhænger af, hvor længe håret holdes inde i varmekammeret. Vil du have meget definerede krøller, skal du vælge den længste tid, hvorimod krøllerne bliver mere løse ved de kortere tidsintervaller.

Fordele

COMFORTH CURLER - Bedste til holdbare krøller

Comforth Curler

Nicehair

Hvorfor vælge Comforth Curler?

Comforth krøllejern er en valgmulighed til dig, der drømmer om holdbare, smukke krøller uden at bekymre dig om varmeskader på håret. Det er trådløst, automatisk og tilbyder forskellige temperaturer. 

Her er endnu et krøllejern med tri-zone teknologi, hvilket er med til at passe på dit hår. 

Du kan vælge mellem fire temperaturindstillinger, der går fra 140 til 200 grader. På denne måde kan du vælge en lav temperatur, hvilket f.eks. er en fordel ved skadet hår. Dette produkt anses for værende et krøllejern bedst i test til dig, der gerne vil passe på dit hår, hvis det allerede er skadet, eller hvis du blot har tyndt hår og på forhånd ved, at dit hår har tendens til at blive meget tørt ved brug af varmende produkter. 

Trådløst krøllejern anmeldelse opsummerer, at dette krøllejern er oplagt til dig, der er meget på farten og som hurtigt vil kunne lave fine krøller. Denne anmeldelse er bygget op omkring, at det er et produkt, man nemt kan tage med rundt, og du derfor ikke på noget tidspunkt vil opleve at føle dig begrænset. 

Fordele

Gode overvejelser at gøre sig, før du køber et krøllejern:

krøllejern:

Først og fremmest, når du vælger at skulle ud og bruge penge på et krøllejern, så er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvad ville være det bedste krøllejern for lige netop dit behov og din hårtype. For at finde frem til det krøllejern, der er bedst i test for dig, behøves nødvendigvis ikke at være det samme, som for en anden læser, her på vores sitet. 

Det er mange forskellige præferencer, alt afhængig om man leder efter et krøllejern til kort hår, eller er man på udkig efter et tykt krøllejern, som kan lave store krøller. Men derudover er der også nogle basale ting, som du kan læse nærmere nedenfor: 

Et krøllejern skal ligge godt i hånden, så det er nemt at arbejde med. Det er derfor ikke uvæsentligt, hvilken størrelse det har, og det kan være en fordel at tage forbi en butik og mærke forskellige former og størrelser, inden du finder, og køber, det bedste krøllejern for netop dit hår. 

Nogle krøllejern er bedst i test og bedre til langt end kort hår og omvendt, og tykkelsen på dit hår kan også spille en rolle for, hvor nemt det er at bruge. Et bredt krøllejern vil typisk egne sig bedst til folk med tykt og (mellem)langt hår, hvorimod et smalt et henvender sig til folk med kort og tyndt hår. Et krøllejern til kort hår og sågar også tyndt, vil i højere grad vil fremstå væsentlig smallere.

Det bedste krøllejern til store krøller og det bedste krøllejern til langt hår, er derimod ikke nødvendigvis det samme. Det kommer nemlig an på, hvilket look du ønsker at opnå, og hvor naturlige eller store og små, du ønsker, dine krøller skal være.

Ekstra funktioner

Der findes nemlig mange produkter, der har ekstra funktioner, der skal sikre den bedste oplevelse. Det er eksempelvis værd at kigge efter om dit krøllejern skal være trådløst, så du kan bruge det overalt, eller om det skal slukke automatisk. 

Nogle krøllejern er også mere automatiske end andre, så det er forskelligt, hvor meget du selv skal stå for. Hvor nogle har 10 varmeindstillinger, har andre kun 2 eller 3. Ønsker du at eksperimentere med varmen på dit krøllejern, skal du gøre op med dig selv, hvor meget du vil kunne lege med varmen. Der er også stor forskel på, hvor hurtigt et krøllejern bliver varmt, når du tænder det.

Nogle jern kan også slukke af sig selv, hvis du glemmer det, hvilket kan være en god sikkerhed at have, hvis du har det med at glemme at slukke det efter brug. På den måde kan du undgå bekymringen om, at det går i brand, når du går ud af døren og ikke kommer hjem foreløbigt. 

Andre jern begynder at bippe eller blinke, når det har været tændt længe, hvilket også kan være en god hjælp til at huske at slukke det efter brug.

Bedst i test krøllejern til kort hår

Hvis du har kort hår, kan du have nogle præferencer i forhold til, hvor store eller små krøller, du ønsker at opnå. Det kan være, at du har hår til over skuldrene, og du går efter et boppet look med små proptrækkerkrøller eller større og mere naturlige bølger. 

Disse to looks kræver to forskellige modeller, så det er her vigtigt, at du ved, hvilket look du gerne vil opnå, inden du køber et jern. Hvis du gerne vil have små proptrækkerkrøller, skal du have fat i et krøllejern til kort hår, der er lille i diameteren.

Der findes en række krøllejern bedst i test, som mange bl.a. har afprøvet og anmeldt på TikTok, som giver nogle bittesmå krøller, der skaber et voluminøst look. Det tager længere tid at opnå, da det kræver, at man krøller nogle små totter ad gangen.

Naturlige bølger med bedst i test krøllejern

Hvis du derimod hellere vil have mere naturlige krøller, der skaber noget luft og volumen i håret, kan det være, at du skal gå efter et jern, med større diameter. Det vil også være en del hurtigere at style håret med dette, da det kan tåle nogle større totter ad gangen.  

Et godt fif til mere naturlige krøller er, ikke at lade håret sidde for længe omkring krøllejernet, da det ikke tager ligeså meget form fra det runde jern, som hvis du lod det sidde i lang tid. 

Du har måske også oplevet, at krøllerne ikke holder så længe i håret, og her kan det være en fordel at spraye hver krølle med hårspray efter det er kølet af. Du kan også sætte krøllen fast på hovedet med en hårnål, så det holder formen indtil du er færdig med at krølle hele håret. 

Læs også om den bedste hårtørrer og den bedste skælshampoo her.

Få dine krøller til at holde hele dagen

Når du har fået fat i krøllejern bedst i test, og skal til at krølle dit hår, så er der nogle ting, man skal huske, hvis man ønsker, at krøllerne holder hele dagen. De fleste kender nok det, at man lige har krøllet håret, og lige så snart man er ude af døren, så er krøllerne faldet ud. Med disse tips, så håber vi, at du får dine krøller til at holde dagen lang. 

Det vigtigste, både for krøllerne og dit hårs sundheds skyld, er at sørge for, at håret et 100% tørt, før du begynder at krølle det. Hvis det stadig er fugtigt, så vil krøllerne ikke blive pæne, eller holde særlig lang tid. Derudover, er det vigtigt at bruge varmebeskyttelse, både inden du krøller, men også hvis du bruger en hårtørrer til at tørre håret. 

Når du er i gang med at krølle håret med det bedste krøllejern, så kan du altid starte med at teste, hvor længe du skal holde krøllejernet, så du får de bedste krøller. Slut af med hårlak, og vent til krøllerne er helt kolde med at rede det igennem. 

Sådan beskytter du dit hår mod høj varme

Når du benytter et krøllejern bedst i test til at style dit hår, så er det også super vigtigt, at du sørger for at beskytte dit hår bedst muligt mod varmen. For høj varme, og for meget af det, kan nemlig gøre stor skade på dit hår, men med de helt rette produkter og teknikker, så kan det faktisk være mindre skadeligt for håret, end at lade det lufttørre. 

Selv det bedste krøllejern kan opnå en meget høj temperatur, der i direkte kontakt, kan skade håret, og gøre det tilbøjeligt til at knække. For at undgå dette, er det vigtigt, at du bruger varmebeskyttelse i dit hår inden styling. 

Der findes mange forskellige produkter, der både kan beskytte mod de høje temperaturer, og samtidig være med til at pleje håret. Det kan for eksempel være produkter, der er med til at styrke det, gøre det blødt og glansfuldt eller forbedre hårets sundhed overall. 

Vi er altid klar til at guide dig til de bedste produkter, der også er gode for lige præcis dit hår. 

Angivelse af kilder

FAQ

I dette indlæg har vi fundet frem til tre af de krøllejern som vi synes er gode bud på gode krøllejern. Det kommer selvfølgelig også an på dine behov, og hvilken slags krøller, du ønsker, at det kan lave. Måske du ønsker et automatisk, så du ikke behøver lave så meget selv, eller måske det skal være trådløst, så du kan krølle dit hår, hvor end du er. 

Hvis du ønsker små og tætte krøller, så skal du gå efter et tyndt krøllejerne, og hvis du ønsker store og løse krøller, så skal du gå efter et tykt krøllejern. Grundreglen er, jo tykkere krøllejernet er, jo løsere krøller får du. 

Start altid med at bruge varmebeskyttende inden du går i gang med din styling. Slut af med masser af hårlak, og vent med at rede det, indtil krøllerne er helt kolde. 

Det kommer meget an op, hvilket krøllejern du vælger, og hvilke funktioner det skal have. Jo flere funktioner det har, jo dyrere bliver det også. Så hvis du bare skal bruge et krøllejern til at lave en slags krøller, så kan du sagtens finde et til en billig og god pris.