Bedste hårtørrer - Find modellen, der matcher dine behov

Bedste hårtørrer

Den bedste hårtørrer til ethvert behov. Har du også altid tænkt over, hvordan frisøren kan style dit hår kun med en hårtørrer, og været frustreret over, at du aldrig får samme salon finish derhjemme?

Hvis du har yderelige spørgsmål til den bedste hårtørrer, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 33 12 75 10

Seneste opdatering 22. DECEMBER 2023

I den seneste opdatering har vi kigget på Babyliss Bronze Shimmer 2200W – Bedste til krøllet hår, Remington Shine Therapy  Bedste med ion-teknologi og Revlon Airstyler Volumiser One-step Pro Collection – Giver glans og volume.

Hårtørrer bedst i test 2023

Ligesom med det meste andet, så findes der også en hårtørrer til ethvert behov, og der findes selvfølgelig også nogle, der kan mere end én ting. Måske leder du efter den bedste hårtørrer til krøller? Eller bedste i test?

Læs her om gode hårprodukter.

Vores anbefaling af bedste hårtørrer

Babyliss Bronze Shimmer

Babyliss Bronze Shimmer 2200W

Remington Shine Therapy D5216

Remington Shine Therapy D5216

Revlon One-Step Airstyler Volumiser

Revlon Airstyler Volumiser One-step Pro Collection

Dyson Airwrap Complete

Dyson Airwrap Complete

Beurer HC 25

Det kan godt være lidt af en udfordring at vælge den helt rigtige hårtørrer, selvom man ikke skulle tro det. En hårtørrer kan nemlig også være mange andre ting end bare et apparat, der tørrer dit hår, og det kan betale sig at undersøge det inden køb, så du er sikker på at få fat i en, der matcher dine behov.

Babyliss Bronze Shimmer 2200W - Bedste med ion-teknologi

Babyliss Bronze Shimmer

Nicehair

Hvorfor vælge Babyliss Bronze Shimmer 2200W?

Er du på jagt efter den bedste hårtørrer til krøller? Vi anbefaler altid, at gå efter en med diffuser. En diffuser er et ekstra ‘hoved’, og er et fremragende redskab til at fremhæve dine krøller. Babyliss Bronze Shimmer 2200W er en kraftig hårtørrer med diffuser, der kan tørre tykt og kraftig hår, men samtidig bevare og fremhæve dine krøller.

Fordele

Remington Shine Therapy D5216 - Bedste med ion-teknologi

Remington Shine Therapy D5216

Made4men

Hvor vælge Remington Shine Therapy D5216?

Hvis du kun bruger din hårtørrer til at tørre dit hår, så er det svært at gå galt i byen, men vi anbefaler alligevel, at du kigger efter en med ion-teknologi. Det kunne eksempelvis være Remington Shien Therapy D5216 2300W med Ion-Generator teknologi.

Ion-teknologien sørger for, at dit hår tørrer hurtigere og efterlader håret glansfuldt og blødt, så du ikke behøver at bekymre dig om elektrisk hår efter føntørring.

Fordele

Revlon Airstyler Volumiser One-step Pro Collection - Giver glans og volume

Revlon One-Step Airstyler Volumiser

Nicehair

Hvorfor vælge Revlon Airstyler?

Morgenrutinen kan godt blive rigtig lang, hvis man både skal tørre sit hår, og derefter style det. Derfor kan du investere i en, der styler dit hår, mens du tørrer det, og på den måde spare tid. 

Der findes både hårtørrere, som kan agere glattejern og samtidig sørge for masser af glans. Hvis du ønsker masser af volumen og glans, kan du kigge efter en med en rund børste, eksempelvis Revlons Airstyler Volumiser One-step Pro Collection, der giver dig det famøse salon finish. Hvis du leder efter en til styling, så tjek også gerne, at den har en koldtluftsfunktion, der kan sikre, at stylingen og frisuren holder længere.

Fordele

Dyson Airwrap Complete - Bedste alt-i-én hårstyler

Dyson Airwrap Complete

Matas

Hvor vælge dyson airwrap complete?

Hvis du leder efter den ultimative alt-i-en hårtørrer, så laver Dyson en, med 6 forskellige stykker tilbehør, der kan style alt slags hår. Undersøg Dyson Airwrap Complete hairstyler, hvis du ønsker hårstyling i topkvalitet og den bedste fra 2023.

Fordele

Beurer HC 25 - Bedste rejsehårtørrer

Beurer HC 25

Nicehair

Hvorfor vælge Beurer HC 25?

En hårtørrer kan godt være en stor sag at pakke med i kufferten eller weekendtasken, men det behøver ikke at være et problem. Beurer HC 25 er et godt eksempel på en, der kan foldes sammen og pakkes småt. Man behøver ikke gå på kompromis med den bedste hårtørrer, selvom den skal være i rejsestørrelse. Så kan du stadig tørre og style dit hår, som du plejer, selv når du ikke er hjemme.

Fordele

Den bedste teknik til føntørring med bedst i test hårtørrer

Måske har du ikke tænkt så meget over, at der faktisk er en korrekt og mere effektiv måde at tørre dit hår på? Først og fremmest, så bruger man en hårtørrer til at tørre sit hår, MEN den kan faktisk også bruges til styling, og kan på den måde fungere som et 2-i-1 redskab. 

Så, hvordan tørrer man sit hår mest effektivt? Til at starte med, så er det vigtigt, at du først begynder hårtørring, når dit hår er 70% tørt i forvejen. Når det er det, så er det smartest at arbejde i sektioner, så det nederste hår også bliver helt tørt. 

Derudover er det også en god ide at bruge den kolde luft, hvis din hårtørrer bedst i test har den funktion, efter du har tørret hver sektion, hvis du styler det samtidig. På den måde vil stylingen holde bedre, når du bruger den bedste hårtørrer bedst i test. 

Læs også på https://noordoutdoorfitness.com/, hvis du skal have noget sportsudstyr – enten til i form af baner eller enkelte forhindringer.

Mangler du hjælp og rådgivning til at skrive testamente? Så læs mere på https://familiejura.dk/testamente/.

Sådan beskytter du dit hår mod varmen

Det er altid vigtigt at passe på sit hår, når men bruger varme på det. Den høje varme fra en hårtørrer kan nemlig udgøre en risiko for at skade dit hår, hvis ikke der bliver lagt en beskyttende hinde inden. Selv de bedste hårtørrer kan skade ens hår, hvis man ikke er forsigtig. 

Brug derfor altid en varmebeskyttende spray til at pleje håret inden tørring og styling. Der findes mange forskellige produkter, der kan beskytte dit hår mod varmen, så du kan også vælge et, der kan gøre dit hår glansfuld og sundt at se på samtidig. 

Læs også om bedste krøllejern

Tag også et kig på Chiotto.dk, hvis du er til køkkenudstyr. Overvejer du derimod at bruge voice over til dit kommende projekt, så læs mere her. 

Overvejer du at uddanne dig til pilot, kan du læse mere om prisen på en pilotuddannelse her.

FAQ

Det er svært at sige, hvilken hårtørrer, der er bedst til dig og dit hår. De har nemlig forskellige funktioner og ligger i forskellige prisklasser. Derfor er det altid en god ide at se på dine egne behov, og finde ud af, hvad du har brug for, at den skal kunne. 

Det er vigtigt at du først begynder at tørre håret med din hårtørrer, når det er 70% tørt allerede. Det mest effektive er at inddele håret i sektioner, så det bliver tørt over det hele. 

Ja, det kan du i hvert fald. Hvis du har en rundbørste, så kan du samtidig med at du tørrer det, nemlig forme håret. Dette giver dig looket af, at du lige er gået ud fra en frisørsalon. 

Hvis du bruger din hårtørrer dagligt, så skal den også være effektiv, og derfor anbefaler vi, at du vælger en hårtørrer med mindst 1600 watt.