Bedste glattejern - Find bedst i test model til dine behov

Bedste krøllejern

Leder du efter det bedste glattejern tilbud, det bedste rejse glattejern eller måske det bedste glattejern til krøller? Vi har samlet vores bud på glattejern bedst i test 2023, så det forhåbentligt bliver nemmere for dig at vælge det helt rigtige produkt, der passer til dig og dine behov. 

Hvis du har yderelige spørgsmål til det bedste glattejern, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 33 12 75 10

Seneste opdatering 10. oktober 2023

I den seneste opdatering har vi kigget på  GHD IV Styler, Cloud Nine Micro Iron og Remington S9500

Glattejern bedst i test 2023

Vores anbefaling af glattejern 2023

GHD IV Styler - Bedste alsidige glattejern ​

Cloud Nine Micro Iron - Bedste rejse glattejern

Remington S9500 - Bedste glattejern tilbud

HH Simonsen Infinity Styler Pro - Bedste glattejern til krøller

Selvom man umiddelbart tænker, at det jo bare skal kunne glatte ens hår, så kan det faktisk en del mere. Måske du også godt kunne tænke dig, at du kunne tage det med ud at rejse, og det derfor ikke skal fylde for meget? Læs videre for de bedste glattejern tilbud. 

GHD IV Styler - Bedste alsidige glattejern

Nicehair

Hvorfor vælge GHD IV Styler?

Denne model er god til dig, der gerne vil have en effektiv maskine. Det varmer hurtigt op, og kan style dit hår på flere måder, med dens alsidige design. Det kan altså både glatte, krølle og bølge, dog kan det kun varme op til 185 grader. Det betyder dog også, at der er mindre risiko for potentielle skader på håret. Dette er et glattejern til krøller bedst i test. 

Fordele

Cloud Nine Micro Iron - Bedste rejse glattejern

Nicehair

Hvorfor vælge Cloud Nine Micro Iron

Dette produkt er lille i størrelsen og er derfor optimalt til at have med sig ud at rejse eller på farten generelt. De mineralholdige plader er med til at give dit hår glans, og holder samtidig på fugten. Derudover varmer det op på 20 sekunder, og er hurtigt klar til brug. 

Fordele

Remington S9500 - Bedste glattejern tilbud

1113357_3_900x900_t_g

Matas

Hvorfor vælge Remington S9500

Dette produkt tilbyder innovative funktioner, der prioriterer at skåne håret, men samtidig giver en stor alsidighed i forhold til styling, så du både kan glatte, krølle og bølge dit hår. Belægningen beskytter dit hår ekstra under styling, så risikoen for skader på dit hår minimeres. Dette produkt er et godt bud på det bedste tilbud, der også er bedst i test. 

Fordele

HH Simonsen Infinity Styler Pro - Bedste glattejern til krøller

hh-simonsen-infinity-styler-black-1569313713

Matas

Hvorfor vælge HH Simonsen Infinity Styler Pro

Dette glattejern fra HH Simonsen, anses for at være et af de bedste på markedet. Ved brug af dette produkt, vil man, som forbruger, opleve eksklusive stylingmuligheder. Med sine titaniumscoatede varmeplader, der indeholder særlige olier, er du sikret god fordeling af varme, som tilsammen bidrager til bløde, glansfulde lokker.

Fordele

Hvilke typer glattejern findes der?

Der findes flere forskellige faktorer, som er med til at afgøre, hvad der gør et glattejern godt, og ikke mindst, hvad der gør det til det bedste. Herunder gælder både form, ledning, temperatur, beskyttelse, anvendelse og meget mere.

Vi har overordnet set vurderet, at GHD IV Styler glattejernet er vores testvinder, da vi finder netop dette jern dejligt alsidigt, det har gode funktioner, der gør det nemt at style håret på forskellige måder, og så har det også en god pris for den kvalitet, man får.

Derfor anbefaler vi, at du overvejer dette bedst i test glattejern, hvis du skal ud og investere i et nyt. Har du et specifikt formål med dit køb? Leder du eksempelvis efter et glattejern til krøller? Så vælg gerne ét af dem, vi har anbefalet ovenfor, i netop den kategori, du finder passende.

Det er klart, at ikke alle jern og stylere kan være ens. Eksperter og forskere arbejder hver dag på at finde frem til de bedste metoder og materialer, så du, som forbruger, kan få lige netop det produkt, der giver dig størst glæde.

Når man taler om de bedste glattejern, vil man ofte skelne imellem forskellige typer. Her vil der være tale om, hvilken belægning eller hvilket materiale, som selve varmepladen er lavet i, da det er dette, som netop berører håret og påvirker det. Her skelnes mellem:

  • Keramisk: De fleste stylere har keramiske plader. Denne type er kendt for at være den mest skånsomme mod håret, men samtidig sikres også optimal og jævn varmefordeling.
  • Titanium: Jern, der har varmeplader bestående af, eller belagt med, titanium, er velegnede til bølget og krøllet hår, da det kan afgive højere varme. På grund af naturlige olier i metallet, vil håret desuden efterlades glansfuldt.
  • Teflon: Andre glattejern er belagt med teflon. Denne type belægning har du nok før hørt om i forbindelse med pander. Materialet gør, at der kan opnås en meget høj varme, som desværre så heller ikke er så skånsomt mod håret. Derfor anbefales det, at du kun vælger denne type, hvis du ikke bruger jernet dagligt.
  • Turmalin: Endnu andre varmeplader er lavet af turmalin, som er bittesmå mineralkrystaller i keramisk belægning. Materialet har flere fordele, blandt andet, at det gør håret blødt og glansfuldt, men også mere modstandsdygtigt overfor varme. Det er en effektiv belægning, som derfor også er ekstremt populær hos hårstylister.

Vi samarbejder med massere af medier og samarbejdspartnere som fx. Brammers.dk, som laver unikke events. 

Angivelse af kilder

FAQ

Når du er på udkig efter det bedste glattejern, er det vigtigt, at du først overvejer, hvad dine behov er, og hvilken pris du er ude efter. Skal det være i rejsestørrelse, eller skal det også kunne bruges til at lave krøller? Undersøg det grundigt, så du ikke går glip af et godt tilbud. 

Det kommer meget an på, hvad du skal bruge det til, og hvor ofte du bruger det. Hvis du bruger det hver dag, er det det værd at investere i et produkt i god kvalitet, der samtidig også er skånsomt for håret. 

 

De fleste glattejern kan justeres i varmen, så du selv bestemmer, hvor varmt det skal være. De fleste kan style deres hår helt fint med 175-185 grader. Hvis du har tyndere eller finere hår, skal du måske skrue lidt ned for varmen, hvor hvis du derimod har tykkere hår, så kan du sagtens skrue lidt op for den. 

Det er ikke alle glattejern, der er lige gode at lave krøller med. Hvis dit glattejern skal kunne lave flotte krøller eller bølger, så er det mest optimalt med et langt jern, samt runde kanter, så håret kan glide gennem maskinen uden problemer. 

Mangler du et flyttefirma i København eller en byggesagkyndig så læs mere her