Frisør Holbæk - Professionel klipning og farvning

Leder du efter en frisør Holbæk? Måske trænger dit hår til en god klipning? Eller måske du ønsker, der skal ske noget med med en farvning? Uanset, hvad dine ønsker og behov er, så kan en erfaren og dygtig frisør hjælpe dig. Men hvis du ikke ved, hvilken frisør du skal vælge, så er vi klar med nogle anbefalinger til dig her. Læs også frisør Indre By, Hillerød eller frisør Amager.

En frisør med god service, ikke langt fra dig

Hvis du ikke har noget imod at tage turen ind til København og Skindergade, så finder du os, Frisør Koch, i midten af byen. Her har vi mange års erfaring inden for frisørfaget, vi er top professionelle, og vi kan hjælpe dig med alt inden for klipning, farvning og rådgivning. Læs mere om vores produkter. 

Frisør Koch er en familieejet salon, hvor der til dagligt arbejder 3 generationer under samme tag, og frisørsalonen har været gennem mere end 5 generationer, så man kan roligt sige, at frisørfaget løber i vores blod. Book din tid hos os. 

Leder du efter en frisør Roskilde eller Køge?

Leder du også efter et flyttefirma skanderborg?

Vores anbefalinger til en frisør Holbæk

Skulle du ikke have mulighed for at slå et smut forbi Skindergade, så har vi her samlet vores bedste forslag til en dygtig frisør Holbæk. Du kan også læse vores guides til bedste glattejern eller krøllejern

Cheveux Salon - Frisør Holbæk med og uden tidsbestilling

Her finder du en frisør Holbæk i centrum af byen. Her behøver du ikke bekymre dig om at skulle bestille tid, eller punge ud. Her går billige priser, fantastisk service og høj kvalitet hånd i hånd. 

Dette er en frisør Holbæk for hele familien, og de går meget op i, at alle får individuel behandling og vejledning. 

Find dem på Instagram

Adresse: Smedelundsgade 23D, 4300 Holbæk

Frisør Hjørnet - Kreative og veluddannede frisører

Her får du en frisør Holbæk, der sætter fokus på dig som kunde, og sørger for afslappende og behagelig behandling, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Her kan du også få hjælp til paryk. 

Find dem på Instagram

Adresse: Labæk 19, 4300 Holbæk

KlipIn - Dygtig frisør Holbæk

Med KlipIn frisør Holbæk får du professionelle og dygtige frisører, der går meget op i deres arbejde og deres kunder. Her kan du få hjælp til både klipning, farve, toning og meget, meget mere. 

Find dem på Instagram

Adresse: Ahlgade 4, 4300 Holbæk