Frisør Køge - Den bedste til klipning, farvning og mere

Der findes mange muligheder, når det kommer til en god frisør i Køge, men hvilken er den bedste? Hos Frisør Koch arbejder tre generationer af frisører side om side hver eneste dag, med forskellige former for behandling af hår, herunder klip, permanent, farve, styling og meget mere.

Vi har dog ikke en salon i Køge, og derfor kan vi heller ikke tilbyde vores ekspertise her. Har du dog modet på at tage turen ind til Skindergade i København, tager vi glædeligt imod dig. Hvis ikke, så lad os give dig nogle prej om, hvor du ellers kan søge hen.

Vælg én af disse

Skal du til frisør i Køge, så vil én af de følgende saloner være et godt valg. Her finder du nemlig en kompetent frisør, der kan hjælpe med mange forskellige typer af behandlinger, og som har kundeservice og høj kvalitet for øje.

Leder du efter en frisør Roskilde, Hillerød eller Holbæk?

Frisør Uniq

Denne frisør i Køge, der holder til på Vestergade, er en sand vinder blandt de lokale i byen. Dette kommer netop af, at du her finder en frisør til ethvert behov med snilde og erfaring, der gør dem både dygtige og kompetente. Der er plads til både de vilde og de mere nedtonede behandlinger, og de kommer gerne med gode råd og fifs til pleje af dit hår, klip og mere.

Adresse: Vestergade 4, 4600 Køge

ZENZ Organic Hairdressing

Ønsker du at passe godt på dine lokker, så er det måske en tur til økologisk frisør, du behøver. På Nørregade i Køge finder du denne perle af en salon, som faktisk er en del af en større kæde med økologiske frisører, som du finder i hele hovedstadsområdet. Her kan du få klippet og farvet håret, få lavet extensions, få allergivenlig og sensitiv behandling eller få stylet dit hår til fest eller bryllup.

Adresse: Nørregade 37, 4600 Køge

Frisør LUXE by Ambo

Hos Frisør LUXE by Ambo finder du en flok af dygtige frisører, der alle, gang på gang, viser, hvorfor netop denne salon er én af de bedste i byen. Her får du nemlig suveræn behandling til en god pris af en behagelig frisør med stor erfaring. Så skal du virkelig forkæle dig selv, så vælg denne frisør i Køge, som helt sikkert ikke vil skuffe dig.

Adresse: Torvebyen 17A, 4600 Køge

Find os på Skindergade

Skulle du alligevel vælge at slå vejen forbi København til en klipning eller farvning, er vi at finde på Skindergade 37, 1159 København.

Vi kan hjælpe med alskens behandlinger, anbefale produkter og du kan møde vores erfarne personale, der altid er klar med gode råd og vejledning. 

Læs også vores guides til det bedste krøllejern eller glattejern