Frisør Hillerød - Find professionel frisør nær dig

Det kan være svært at finde den helt rigtige frisør Hillerød, der forstår dit hår og dine ønsker, og det kan også være svært at navigere rundt mellem de mange saloner. Vi ønsker at gøre det nemt for dig, så du ikke behøver bekymre dig over, om du har fundet den helt rette frisørsalon. Læs med her, og find din næste frisør.

Uanset om du skal have klippet spidser, gennem den helt store transformation med klip og farve, eller blot ønsker at få stylet håret inden et særligt event, så skal der en dygtig og kompetent frisør Hillerød til. Vi har samlet vores bud på de nogle af de bedste. 

En dygtig frisør, tæt på dig

Frisør Koch holder desværre ikke til i Hillerød, men du kan finde os ikke så langt væk i København på Skindergade i indre by. Hvis du ønsker klipning, farvning eller styling hos os, så står vi klar til at tilbyde vores mange års erfaring og ekspertise, hvor fem generationer af Koch-familien har haft gang i salonen. 

Book tid hos Frisør Koch i dag. Se også Frisør Holbæk, Roskilde eller Køge

Vores anbefalinger til frisør Hillerød

Her har vi samlet vores anbefalinger til en frisør i Hillerød, hvis håret trænger til noget kærlighed. 

Park by Gylvin

Hvis du leder efter en frisør Hillerød, hvor du er forsikret en god oplevelse, så får du det her, uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og det gode håndværk. 

Find dem på Instagram her.

Du finder Park by Gylvin på Slotsgade 29, 3400 Hillerød. 

Hair Luxe

Her får du en frisør Hillerød, der brænder for sit håndværk, og som elsker at lege med kreative farvebehandlinger som balayage og babylights, og de står altid klar til at vejlede dig. 

Find dem på Instagram.

Du finder Hair Luxe på Slotsgade 27B, 3400 Hillerød. 

Frisør Anne & Tina

Centralt i Hillerød finder du denne frisørsalon fyldt med dedikerede frisører, der vil gøre deres ypperste for, at du får en god oplevelse hos dem. 

Find dem på Instagram.

Du finder Frisør Anne & Tina på Slangerupgade 1, 3400 Hillerød. 

Anvend produkter og plej dit hår

Hos Frisør Koch har vi en stor ekspertise inden for hår- og plejeprodukter til både mænd og kvinder, samt forskellige hårtyper, og er en af landets førende, når det gælder hårpleje. 

Så selvom du har valg en frisør Hillerød, så er vi stadig klar til at hjælpe dig, og guide dig i, hvordan du plejer dine lokker, og vedligeholder sundt hår. 

Du er meget velkommen i vores butik, hvor vi gerne booker en tid til dig, hvis du ønsker en farvning og eller en klipning, men du kan også til enhver tid ringe til os per telefon på +45 33 12 75 10 og få svar på din undren eller for tidsbestilling.

Hvis du ønsker at booke en tid i vores salon, som altså ikke ligger i Hillerød, kan du også nemt booke tid hos én af vores frisører lige her.

Du kan også læse om bedste skælshampoo eller om det bedste glattejern her på siden.