Elselskaber København - Her finder du den bedste pris

Find de bedste elselskaber i København, som tilbyder en pris, der passer til dine behov. El behøver ikke at være dyrere end højst nødvendigt, og du kan sammenligne forskellige selskaber, så du finder det helt rigtige til dig. 

Hvor skal man lede?

Der findes mange forskellige elselskaber i dag, som hver har deres fordele at tilbyde. Der findes op i mod 50 elselskaber i Danmark i dag, og du kan derfor bruge meget tid, hvis du skal læse om hvert eneste selskab. 

Leder du efter elselskaber i København kan du overveje, hvilke kriterier, som er vigtigst for dig. Det kan være, at du vægter grøn energi højest eller måske gerne vil finde det billigste elselskab. 

Elselskaber i København

Selvom du bor i København, er det ikke nødvendigvis der, du behøver at finde dit kommende elselskab. Langt de fleste tilbyder aftaler, der gælder hele Danmark, så du kan også finde en udbyder i Jylland, hvis du synes de har et godt tilbud. 

Dette betyder dog også, at det ikke bliver nemmere at vælge det rigtige elselskab. Man kan ikke svare på, hvilket elselskab som er det bedste i København, da dette kan variere fra person til person.

Hvad skal du ellers tænke på?

Udgifter og husleje er ofte nogle store poster, hvis du er bosat i København. Derfor kan prisen på din elleverandør være en god idé at være opmærksom på. 

Udover prisen kan det også være vigtigt at få en god service hos din leverandør. Hvis der skulle være behov for at få hjælp fra din udbyder, er det vigtigt at det er en mulighed. 

Læs også om frisør Roskilde her.

Læs også om billigste-elselskab.dk her. 

Billigste elselskaber i København

Kigger du blot på elpriserne kan du kigge på prisen pr. kwh. Prisen betyder dog langt fra at det er det bedste elselskab, og det kan derfor godt betale sig at kigge på mere end blot prisen. 

Elpriserne kan også variere meget. Den kan blandt andet påvirkes af følgende parametre:

  • Inflation
  • Geografisk placering i landet
  • Tidspunkt på døgnet
  • Gebyrer og afgifter hos elselskaber

Syv elselskaber i København og omegn

Vi har dog samlet en liste over elselskaber i København og omegn, til dig, der søger en lokal udbyder: