Frisør Vejle - Professionel klipning, styling og farvning

Er det blevet tid til at håret skal studses, eller går du med nogle idéer til et nyt look, så hjælper vi dig med at vælge den bedste frisør i Vejle. Hos Frisør Koch har vi mange års erfaring med alt fra klipning, styling og farvning, så du kan stole på os. 

Vores salon er beliggende centralt i København, på Skindergade 37, men vi har endnu ikke saloner i Jylland eller Vejle. Hvis du alligevel skulle komme forbi hovedstaden, er du mere end velkommen til at komme forbi os og få en professionel behandling af dit hår.

Frisører i Vejle

Da vi endnu ikke selv har en salon i byen, vil vi i stedet dele ud af vores erfaring ved at anbefale andre frisører, som vi gerne vil henvise til, i stedet for. Læs med nedenfor, og find den frisør, du føler dig mest tryg ved. 

Frisør Lyhne

Salonen er placeret i centrum af Vejle og åbnede i 2019, som en del af en kæde af saloner rundt om i Jylland. De består af et hold dygtige og engagerede frisører, der er kreative og innovative i deres arbejde. De sørger altid for at give deres kunder en god oplevelse med professionel rådgivning og behandling. 

Adresse: Søndertorv 10a, 7100 Vejle 

Cityfrisørerne

Denne frisørsalon består af seks dygtige frisører, som alle brænder for at ordne hår. De uddanner også elever i salonen, så de bidrager til at udlære fremtidens frisører. På den måde er de også konstant med på de nyeste trends inden for hårmode. 

De tilbyder alt fra klipning til skæg og trimning, styling, farvning, opsætning og hårextensions. Du kan derfor med stor sandsynlighed få dine ønsker opfyldt i denne salon.

Skal du forbi Vejle, kan du tage forbi den lokale Mercedes forhandler.

Adresse: Nørregade 16D, 7100 Vejle 

Hairværk

I hjertet af byen finder du denne frisør salon, hvor du bliver mødt af fire frisører, der kan hjælpe dig med alle former for hårstile. Det er kyndige hænder, der tager hånd om dit personlige udtryk og giver dig den bedste oplevelse, mens du er hos dem. 

Som en af de få frisør Vejle, er alle deres produkter håndplukket fra forskellige produktserier med henblik på en mere miljøvenlig profil, med mildere ingredienser i. Du kan derfor vælge at blive behandlet med grønne produkter, hvis det er ønsket.

Adresse: Nørregade 12E, 7100 Vejle

Kom og besøg os

Vores frisørsalon har eksisteret siden 1927, i Indre by, og har undergået op til flere generationsskift. I dag bliver du mødt af hele tre generationer af familien Koch, der har gjort salonen til det, den er i dag. 

Vi er ikke blot specialister inden for herre- og damehår, men er også førende inden for hårprodukter og hårpleje. Du kan derfor altid forvente den bedste behandling hos os.

Se også polering af bil her.