Frisør Søborg - Professionel hjælp til klipning i salon

Skal du have fundet din nye foretrukne frisør i Søborg eller i Københavnsområdet, eller trænger du til at få klippet spidser, få opfrisket dine udgroninger med en farvning, eller skal du have stylet dit hår til en særlig anledning? Vi byder dig i hvert fald meget velkommen hos Frisør Koch. 

Vi har et dygtigt team af professionelle frisører, der gerne hjælper dig med hvad end, du måtte have af behov og ønsker, når det kommer til dit hår. Selvom vores salon er beliggende på Skindergade i København, tager vi imod kunder, der kommer fra både nær og fjern. Så er du bosat i Søborg, men gerne vil lægge vejen forbi os, ser vi frem til at tage imod dig.

Dame- og herreklip for alle

I vores salon har vi fagfolk med mange års erfaring, og derfor kan vi håndtere og varetage dine ønsker for styling, uanset din hårtype og hårstruktur. Ønsker du en større forvandling eller blot en studsning, kan vi klare det for dig.

Alle vores frisører har den fire-årige frisøruddannelse og er specialister inden for såvel dameklip som herreklip. Så om du er bosat midt i København, Søborg eller et andet sted uden for Indre By, bør du søge råd og vejledning hos os. 

Vi kan tilbyde dig det bedste inden for både klipning, farvning og hårstyling, da vores frisører altid er opdaterede på nyeste trends og farver, så de kan imødekomme dine ønsker. Du får også gerne en ærlig og faglig mening samt en vurdering af, hvilken frisure, der vil klæde dig og fremhæve dine, unikke træk.

Anbefalinger til frisør i Søborg

Hvis du synes, at det er en lidt lang tur at tage til Skindergade fra Søborg, vil vi gerne anbefale dig et par steder, som ligger lige i nærheden af dit hjem, hvor du kan få klippet lokkerne.

Frisør Savannah

Skal du have dig en smart frisure, og har du lyst til at besøge en salon med højt humør, så vil vi anbefale dig at slå vejen forbi Frisør Savannah. Hvad end du har brug for fornyelse eller din foretrukne studsning, er der mulighed for at få det ønskede resultat.

Salon Diamant

Skal du styles til en særlig begivenhed eller blot have en klipning og eller farvning, bør du besøge Salon Diamant eller booke en tid. Her finder du både dygtige frisører og makeup-artister, der kan style dig præcis, som du ønsker.

Kontakt vores dygtige team

Skulle du alligevel få lyst til at besøge os, hos Frisør Koch, kan du altid foretage en onlinebooking eller ringe til os på telefon 33 12 75 10, hvis du har spørgsmål angående priser, produkter eller noget helt tredje.

Du er også mere end velkommen til at tjekke vores Instagram-profil ud og se, hvad vi går og laver eller måske finde inspiration til en ny frisure, hårfarve eller hårprodukter.

Se også Sine Lyons, som er rigtig god, mod ptsd behandling

Går du med spørgsmål som:
>> Hvad er den bedste skælshampoo?
>> Hvilken shampoo fjerner skæl?

Så få mere viden her.

Måske du leder efter frisør Roskilde eller frisør Køge?

Find os på byensguide.dk, eller disse artikler her, hvor vi bliver nævnt