Shampoo til fedtet hår - Test af de bedste produkter i 2023

I stedet for at vaske hår hver dag, fordi du ikke føler dit hår forbliver rent i længere tid, kan du finde den bedste shampoo til fedtet hår i denne test. Mange kender problemet, at man på ingen tid føler sig nødsaget til at vaske sit hår, fordi det ikke forbliver rent efter en hårvask, men det handler måske i bund og grund om de produkter vi propper i håret. 

bedste skælshampoo

Der kan være mange årsager til, at man hurtigt får fedtet hår, ligesom der også findes mange løsninger på det. Vi har samlet en guide over de bedste shampoo til fedtet hår ud fra en test af de forskellige produkter. Så læs med og find ud af, hvilket produkt der kan hjælpe dig med at skære ned på hårvask og brug af tørshampoo.

Shampoo til fedtet hår bedst i test 2023

Scalp Delight™ Detox Scrub - Skånsom rens af hovedbunden

Shampoo til fedtet hår

Dette produkt er egentlig ikke en shampoo, men en scrub til hovedbunden. Den fjerner skæl, snavs og produktrester fra din hovedbund ved at trænge ind i hovedbunden og lave en form for detox. Den opfrisker din hovedbund, så den ikke længere vil være kløende og fedtet.

Den indeholder økologiske ekstrakter af rosmarinolie og acaí, som går ind og virker stimulerende og plejende.

Fordele:

 • Detox af hovedbunden
 • Klargør hovedbunden til shampoo
 • Optimale betingelser for hårvækst

Yuaia Grow & Glow Shampoo og Balsam - Balancering af hovedbundens mikroflora

Shampoo til fedtet hår

Grow & Glow pakken med shampoo og balsam er specialprodukter, der stimulerer hårvæksten og øger tykkelsen af hårstråene. Produkterne indeholder frugtsyrer, som medvirker en mild eksfoliering af hovedbunden, som er gavnlig for balancen af mikroflora.

Med en balanceret mikroflora afhjælpes fedtet og skællende hovedbund.

Fordele:

 • Unisex produkter
 • 89% reduktion af hårtab
 • Indeholder gode aktive ingredienser

FVS Nr. 1 shampoo - Terapeutisk specialshampoo

Dette produkt er en shampoo til både fedtet hår og normalt hår samt hovedbund. Det er en god shampoo, der effektivt bekæmper produktionen af talg, som er gavnende for fedtet hår. Ingredienserne går aktivt ind og modvirker kløe og irriteret hovedbund.

Fordele:

 • God shampoo til fedtet hår
 • Nedsætter produktion af talg og fedt
 • Bekæmper irriteret hovedbund

Kérastase Specifique Bain Divalent Shampoo 250 ml - Dobbeltvirkende shampoo

Dette produkt fra Kérastase går ind og normaliserer din hovedbunds fugtbalance og overproduktionen af sebum. Det er særligt en god shampoo til fedtet hår, da den reducerer produktionen af talg, som er afgørende for at slippe af med fedtet hår.

For det bedste resultat bør man vaske sit hår to gange med shampoo, når man er i bad, da det først er i anden omgang, at produktet trænger ind i hårstråene og hovedbunden.

Fordele:

 • God mod fedtet hår
 • Normaliserer og balancerer hovedbunden
 • Giver glansfuldt hår

Hvis du vil have svar på en masse spørgsmål om fedtet hår, kan du tjekke denne artikel ud eller du kan også læse vores guide til den bedste skælshampoo i 2023, hvis du døjer med skæl i håret.

Læs også om: