Hvad er den bedste skælshampoo til mænd? - Frisør Koch

Der findes et hav af muligheder, men hvilken er den bedste skælshampoo til mænd, og hvor får man fat i den henne? Vi har fundet de bedste produkter til herrer, så du nemt kan vælge lige netop det produkt, du behøver.

Hvis du har yderelige spørgsmål til den bedste skælshampoo, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 33 12 75 10

bedste skælshampoo

 

Det er vigtigt at passe på sit hår og sin hud, især i hovedbunden, og det gælder også herrer. Mænd har ofte en tendens til at overse forskellige sygdomme og skader, fordi de ikke søger til lægen. Noget så simpelt som kløe i hovedbunden kan vise sig at være mere alvorligt, end man lige tror. Søg derfor gerne til din læge, eller alternativt til din frisør, for at få det undersøgt.

Skæl er helt almindeligt

Selvom skæl er meget almindeligt, så er det ikke desto mindre virkelig irriterende, fordi det netop grisser med de små, hvide hudflager, som lægger sig på skuldrene og spredes i håret. Man kan hurtigt komme til at se usoigneret ud, og det ønsker ingen jo. Derfor kan det være godt at finde en god skælshampoo, der passer godt til mænd, for at komme det til livs.

Vi har i det nedenstående fundet vores favoritter frem, når det kommer til den bedste skælshampoo til mænd, og der findes en del, skal det lige nævnes. Derfor er denne liste naturligvis heller ikke udtømmende, men blot nogle af de produkter, som vi gerne anbefaler.

Vores anbefalinger af skælshampoo til mænd

Herunder finder du information om forskellige produkter, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du lider under skæl og irriteret hovedbund.

Juhldal Skæl Shampoo No. 3 - Vores favorit

Hvad er den bedste skælshampoo til mænd Juhldal

Har du skæl, så er du bestemt ikke den eneste. Hver femte dansker lider nemlig under denne irriterende lidelse, og faktisk lider mænd i højere grad af det end kvinder, fordi testosteron har en positiv indvirkning på skældannelsen. Heldigvis kan du nemt komme det til livs med denne gode skælshampoo fra Juhldal.

Shampooen er særligt god til irriteret hårbund og skæl. Den er sensitiv mod hår og hovedbund, har gode fugtgivende, styrkende og forebyggende egenskaber, så du også kan forebygge skæl senere. Ved hjælp af forskellige ekstrakter fra krydderurter og frugter får du således en rensende, reparerende og blødgørende shampoo, som passer godt til normalt hår.

Fordele

  • Lindrer irritation og kløe
  • Forebygger skæl og tørhed
  • Sensitiv mod hud og hår

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo Dry Hair - Bedste premium valg

Juhldal PSO Plus Kur-Shampoo No. 4 - Bedste plejende skælshampoo

Læs også om: