Frisør Sydhavnen - Find den bedste i Københavns sydhavn

Er det endnu en gang blevet tid til at få studset lokkerne, og skal det gøres på den rigtige måde med professionelle og erfarne hænder? Så er du heldig, at der findes mere end bare én god frisør i Sydhavnen. Her finder du nemlig en frisør, der kan alt, hvad ud behøver.

Hos Frisør Koch går vi meget op i, at du, som kunde, får den bedst mulige oplevelse, og derfor lytter vi også både til dine ønsker og dine behov, når du kommer forbi vores salon.

Vi har dog ikke en frisør salon i Sydhavnen, og derfor må du lede længe efter os der. Dog kan du være sikker på at finde vores frisør klar til dig i vores salon i Indre By, nærmere bestemt på Skindergade. Her har vores familieforretning til huse, og det er også her, at vi vil give dig den bedste pleje og service, når du kommer et smut forbi vores frisør.

En god frisør i Sydhavnen

Har du ikke lige mod på at tage S-toget eller hoppe på cyklen fra Syhavnen, så har vi heldigvis også nogle gode bud på, hvor du ellers kan søge hen. Herunder finder du vores bud på gode saloner og en frisør, som du roligt kan placere dine lokker i hænderne på.

CHOP CHOP STUDIO

Ønsker du en frisør, som både værner om dit hårs sundhed og om miljøet, så kan du med fordel vælge CHOP CHOP STUDIO. Her finder du nemlig en kyndig frisør, der kan hjælpe dig med lidt selvforkælelse, en flot klipning, farvning og andre gode behandlinger af håret i Sydhavnen, så du får det sundeste og smukkeste hår.

En klipning hos en frisør fra denne salon står til 670 kr. for en dameklip og til 505 kr. for en herreklip. Heri hører hårvask, hovesbundsmassage, klip, føn og styling – præcis, som det skal være. Derudover kan du få kurbehandlinger, farvning af bryn, vipper og hår, samt permanent, toning, striber og highlights, foruden den berømte balayage.

Du kan besøge salonens Instagram profil her.

Adresse: Sluseholmen 16C, 2450 København SV

Copenhagen Hairstyle

Har du brug for veluddannede hænder til at håndtere dit vilde hår, eller skal du have det opsat til en smuk frisure til dit bryllup, galla eller noget helt tredje, så kan du med fordel vælge en frisør fra denne frisørsalon i Sydhavnen.

Vælger du at få lavet hele dit brudelook hos denne frisør, kan du også få lagt flot og yndefuld makeup, da den ene af de to frisører desuden er uddannet makeupartist. Det betyder altså, at du kan få hele pakken, når du besøger Copenhagen Hairstyle i Sydhavnen.

Priserne går fra 435 kr. for en dameklipning og 310 kr. for en herreklipning. Prisen vil afhænge af hårets længde, samt, hvad du ønsker af behandling. Én ting er dog sikker, vælger du denne frisør, vil du opleve god stemning, en god snak og professionel service med fokus på faget og dine behov.

Adresse: Mozartsvej 23, 2450 København SV