Frisør Herlev - Få studset eller farvet lokkerne her

Find en dygtig og veluddannet frisør i Herlev, som kan hjælpe dig med både farvning, klipning, pleje af dit hår, samt råd og vejledning til nye frisurer, nuancer og meget mere. Hos Frisør Koch har vi flere generationers erfaring i vores familieejede salon, så man må sige, at passionen løber i vores blod.

Vi har dog endnu ikke en salon i Herlev, og derfor skal du et smut til Indre By, hvis du kunne tænke dig at få orden i håret hos en frisør fra vores lille familieforetagne. Heldigvis kan vi komme med nogle tips til, hvor du ellers kan søge hen, hvis det skal være en frisør i Herlev.

Kyndige hænder til dit hår

Vi har herunder listet nogle af de frisører i Herlev, som vi mener kan være gode steder at søge hen, når du skal have klippet spidser, have en ny frisure, have farvet håret i en ny og spændende farve, vejledning hertil og meget, meget mere.

Copenhagen Beauty Center

Hos denne frisør på Herlev Hovedgade kan du få en klipning til en fornuftig pris. Du kan få klippet, farvet og plejet dit hår på forskellige måder, blandt andet med Olaplex behandling, farvning af striber, få permanentet dit hår, eller få stylet dit hår til en kommende begivenhed, måske gallafest (hvor du skal køres i Porsche til festen), fødselsdag eller bryllup.

Copenhagen Beauty Center tilbyder, foruden de mange muligheder hos en frisør, også forskellige behandlinger af både vipper, bryn, negle, skæg og fødder. Du kan sågar få dig en massage, mens du venter på at neglelakken tørrer, eller du kan få sat extensions i, når du alligevel skal til frisør i Herlev.

Adresse: Herlev Hovedgade 109, 2730 Herlev

Hair by Stender

Skal der ske lidt i dit hår, så er Hair by Stender helt sikkert et godt valg. Her kan du nemlig få klippet dit hår af dygtige og professionelle frisører, herunder både Master og Top stylister. Farvningen er naturligvis heller ikke et problem, og er det balayage, du godt kunne tænke dig, så behersker denne frisør netop denne teknik.

Ikke nok med det, så kan du også få lavet striber, toning, permanent, styling, opsætning, og sågar behandling af dit skæg, hvis du som kunde kommer forbi til en klipning. Med andre ord, er dette en salon, hvor tingene og teknikkerne er i orden.

Adresse: Herlev Torv 14, 2730 Herlev

Kom forbi vores frisør på Skindergade

Har du modet på at tage turen fra Herlev til Indre By, så står vi, hos Frisør Koch, altid klar til at tage imod dig. Du kan allerede nu booke en tid hos én af vores dygtige frisører, eller du kan se lidt inspiration her på siden til, hvad du måske skal have lavet næste gang.

Læs mere om os og vores frisør salon, inden du kommer forbi til vores dame- og herrefrisør til en studsning eller en farvning.

Er du også på udkig efter en øjenlæge, se vores samarbejdspartner her. 

Er du på udkig efter en god restaurant i Hillerød, så se Mangholm her.