Frisør Glostrup - Professionel klip, farve og pleje

Med en dygtig frisør i Glostrup kan du få en ny frisure, som passer lige netop til din personlighed, dine ansigtstræk og en farve, som fremhæver din flotte hudtone og øjne. Hos Frisør Koch arbejder vi tre generationer side om side, og derfor kan du også være sikker på, at passionen løber i blodet.

Vi er dog ikke at finde i Glostrup på nuværende tidspunkt, og derfor skal du søge mod Skindergade i Indre By, hvis du vil have en klipning hos os. Vi kan både hjælpe dig som damefrisør, men også som herrefrisør, og så har vi naturligvis snilde inden for både farvning, pleje, klip og meget mere.

Find en god salon

Da vi ikke kan hjælpe dig med en klipning eller en farvning i dit område, så kan vi måske hjælpe dig med at finde én, der kan. Vi har i hvert fald her samlet nogle forslag til nogle gode saloner, som du med fordel kan besøge, hvis du skal plejes lidt, eller der skal ske noget nyt.

Skal du derimod bruge en slyngevugge med motor, så se mere her. 

Frisør Haar

Denne frisør er en grøn og økologisk frisør, som du finder i Stationsparken, ganske tæt på Glostrup Station. Så selvom du måske ikke selv er eller bo i byen, så kan du nemt finde vejen dertil, enten på gåben, på cyklen, i bilen eller med offentlig transport.

Når du vælger en frisør hos denne salon, kan du være sikker på at finde nogle ansvarsbevidste fagfolk, som både tænker på miljøet, på dyrene, helt bæredygtigt og som sætter dine behov meget højt. Så søg herhen, hvis du gerne støtter en grøn og økologisk frisør.

Adresse: Stationsparken 22, 2600 Glostrup

Neergaard Hairdesign

Hos Neergaard Hairdesign finder du dygtige og veluddannede frisører, der kan tæmme selv de vildeste lokker. Her er der nemlig fokus på den høje kvalitet og på personlig pleje. Du kan derfor også være sikker på at få en god behandling, når du kommer på besøg i salonen, om end du kører i en Mercedes GLC eller en anden bil.

De kan hjælpe dig med både herre- og dameklip, pleje af bryn, farvning og alt muligt andet lækkert til konkurrencedygtige priser, som de fleste kan være med på. Så what’s not to like?

Adresse: Brøndbyvestervej 27, 2600 Glostrup

Læg vejen forbi Frisør Koch

Har du modet på at tage turen til Indre By, så er du altid velkommen til at komme forbi vores salon på Skindergade, der ligger parallelt med Strøget. Her står vi til rådighed som både herre- eller damefrisør, vejledning i farve, klip, frisure og meget mere.

Er du nysgerrig på, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig, kan du altid læse mere om os her på siden, hvor du også kan se mere til vores personale, inden du booker en tid online.

Læs også disse medier, vi bliver nævnt i her

Er du på udkig efter grupperejser, så se mere her.