Frisør Ballerup - Det bedste valg til klip, farve og mere

Er du på udkig efter den bedste frisør i Ballerup, så finder du et væld af dygtige frisører, som både kan hjælpe dig med klipning, farvning, styling, pleje og meget mere. Hos Frisør Koch er vi tre generationer, der arbejder side om side med frisørfaget, som er vores helt store passion. Derfor kan du også være sikker på at få kyndig vejledning.

Vi har dog endnu ikke en salon i Ballerup, og derfor skal du et smut til Indre By i København, hvis du skal til frisør hos os. Heldigvis går der offentlig transport næsten lige til døren fra Ballerup, så selv hvis du ikke har en bil, er det stadig muligt at komme nemt til vores salon på Skindergade.

Kyndige hænder til en klipning

Hvis du skal have fat i én, der både kan klippe håret flot, måske give dig nogle tips til, hvilken frisure, der passer bedst til din ansigtsform, hvilken farve, der passer bedst til din hudtone eller måske, hvordan du bedst plejer dine lokker, så bør du helt sikkert vælge én af nedenstående saloner.

Frisør Pii


Er det en grøn frisør, der har tanke for miljøet og gode produkter, så er det helt sikkert Frisør Pii i Ballerup Centret, du skal besøge. Her finder du nemlig en flok af dygtige frisører, der er gået sammen for at kunne give dig den bedste og mindst skadelige pleje af dit hår.

Salonen indgår i en kæde af frisører, som findes rundt omkring i hovedstadsområdet, så selv hvis du ikke lige vælger denne i Ballerup, så er der flere miljøvenlige frisører at finde under samme navn og brand. Hvis det er hjælp til klip og farve, du behøver, laver de gerne en analyse af dit hår, dets struktur og mere, så den helt rigtige farve og frisure kan vælges.

Adresse: Baltorpvej 3, 2750 Ballerup

Jannies Hair Design

Denne salon har eksisteret siden midt 80’erne, hvor der siden har været stor fokus på velvære, både personligt og fysisk i salonen. Derfor kan du også være sikker på at komme ind til en god oplevelse, hvis du vælger denne frisør i Ballerup.

De kan, i salonen, hjælpe dig med at finde den rette frisure til netop dig, give dig en god omgang hovedbundsmassage, pleje dine lokker, så de blive fugtet og skinner flot samt en flot farvning, så du kan føle dig som ny, når du forlader salonen.

Adresse: Grantoftestræde 11, 2750 Ballerup

Lad os tage hånd om dig

Hvis du har modet på at tage turen ind til centrum, er du altid meget velkommen i vores salon på Skindergade. Du kan allerede nu gå ind og booke en tid online, eller du kan se inspiration på vores side, hvor du også finder information om selve salonen, vores dygtige personale og meget, meget mere.