copenhagen0315-2000.jpg

FRISØRSALON I KØBENHAVN SIDEN 1927

Frisør Kochs historie

Det hele startede i 1927, da Frisørmester Willy Koch åbnede sin frisørsalon på adressen Vimmelskaftet 36.
Willy var en passioneret frisør der gik utrolig meget op i sit fag og det gjorde også at han flere gange deltog i mesterskaber både i landet men også på international plan. Frisørfaget ligger i blodet hos familien Koch og det resulterede i at næste generation, bestående af Elly Kate og Hans sluttede sig til butikken.
 
I 1955 overtog den yngste søn, Hans butikken sammen med sin kone Ida. Og de fik travlt med nye og moderne look og trends, som verdenen aldrig havde set før. I tresserne blev det moderne at mænd havde længere hår og det var ofte kvindelige frisører som klippede mænd. Det fangede Hans og Ida, og som en af de første saloner i landet, blev
Frisørsalonen en unisex salon. Og inden længe var 3. generation klar til at komme i butikken, men før det, tog Jens til London for at arbejde indenfor faget men i nye og spændende omgivelser.
 
I 1970 overtog Jens butikken fra sine forældre og havde en kæmpe erfaring med sig fra udlandet. Det nyeste trend og ideer som få andre havde. Men Hans var fortsat i butikken indtil han blev pensioneret i 1988. Det var her, Jens flyttede butikken til sin nuværende adresse, Skindergade 37.
 
Da Hans gik på pension i 1988, rykkede Jens Koch forrentning til Skindergade 37, hvor den stadig er idag. Jan Koch(4 generation) startede i 2003, og var med til at være en gøre salonen til en af de første saloner med er stort udvalg af produkter( shop i shop) hvor han samtidig startede den første online shop med frisør produkter, Shampposhoppen. Efter nogle år udvidet salonen sig til 3 etager. I 2016 startede Isa Koch som er 5 generation af salonen og er en stærkt del af teamet idag.

Image by Samantha Lam

TRÆNGER DU TIL AT BLIVE KLIPPET?RING ELLER BOOK ONLINE

Mandag-torsdag: 09.00-17.30, Fredag: 09.00-18.00, Lørdag: 09.00-13.00, Søndag: lukket