Frisør Horsens - Vi guider dig til den bedste frisørsalon

Er du på udkig efter en god frisør i Horsens, så har vi lavet en guide til dig, hvor du kan læse lidt om de forskellige saloner og frisører, samt se billeder af noget af deres arbejde. Det er vigtigt, at man føler sig i de bedste hænder, når man sætter sig i frisørstolen, og derfor kan det være en god idé at undersøge det sted, man gerne vil besøge, inden man tager derhen. 

Hos Frisør Koch er vi et hold af dygtige frisører, der kan løse alle hårrelaterede opgaver. Vi har mange års erfaring og har endda holdt salonen i live gennem flere generationer i familien.

Klipning af kyndige hænder

Vi har endnu ikke en salon i Horsens, men du er hjertens velkommen til at besøge os, hvis du befinder dig i København, på et tidspunkt. Indtil da, vil vi gerne hjælpe med at finde frem til de bedste frisører i Horsens.

Læs med her, og tjek de udvalgte saloner ud, det kunne jo være, at nogen af dem faldt lige i din smag.

Selected Hair

I Selected Hairs to saloner i Horsens byder de hele familien velkommen, når de udfolder deres kunnen, inden for hårpleje og styling. Du vil blive mødt af en hyggelig stemning i deres saloner, hvor der er styr på tidens trends, samt hvor der ikke tøves med rådgivning og idéer til nye frisurer, hvis det er ønsket. 

De forhandler nogle af de mest populære mærker, såsom GHD, Kerastase og Redken, men betegner ikke sig selv som en grøn salon. Hvis det er noget du går meget op i, kan det være, at der er en anden salon, der falder bedre i din smag.

Adresse: Ormhøjgårdvej 1 og Allégade 1B, 8700 Horsens

Hair Deluxe

I de luftige og lyse lokaler, hos Hair Deluxe frisør i Horsens, finder du et hold af veluddannet og smilende personale. Udover den 4-årige frisøruddannelse, tager de alle på kurser for at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for hårmode. 

Det er en frisørsalon for hele familien, så uanset om du ønsker herreklip, dameklip eller børneklip, så kan du tage hele familien med ned i salonen. Vi står altid til rådighed, når håret trænger til at blive opfrisket, eller når frisuren skal fornyes med eksempelvis farve, permanent, hårpleje eller opsætning.

Adresse: Bjerrevej 146b, 8700 Horsens

Besøg vores frisørsalon

Er du på en smuttur til København og godt kunne trænge til at få en professionel behandling af dit hår i en af hovedstadens ældste frisørsaloner, så synes vi, at du ligge vejen forbi os og blive forkælet. Booke en tid i dag.